Natascha Linea flygtede til Tyskland: Derfor får hun stadig penge fra Danmark

'De unge mødre'-deltageren kan ikke rive sig helt fri for sit fædreland.

Siden 'De unge mødre'-deltageren Natascha Linea Kaup Jensen flygtede til Tyskland i foråret, har hun flere gange understreget, at hun ikke har planer om at vende tilbage til Danmark, hvor tre af hendes børn befinder sig.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche stalket: Jeg bliver bange

Hun har ikke opgivet kampen for at få sine to sønner Novah og Miso, som blev tvangsfjernet i april måned, hjem, men hun frygter, at hendes tvillinger på to måneder, Nadia og Elias, vil blive fjernet, hvis hun kommer tilbage til Danmark.

LÆS OGSÅ: Derfor skjuler Natascha Linea tvillingerne

I en spørgerunde på Instagram fortæller hun, at hun inden længe skal starte til tyskundervisning, og at hendes tvillinger skal i tysk institution. Alligevel betyder det ikke, at hun kan rive sig helt fri fra det danske system.

Et af spørgsmålene i spørgerunden lyder nemlig, hvordan Natascha Linea finansierer sig i Tyskland.

- Min løn fra Danmark, svarer hun og forklarer, at hun stadig er tilmeldt sin uddannelse som social- og sundhedshjælper i Danmark, som hun blev sygemeldt fra i januar, da hun havde en del graviditetsgener.

LÆS OGSÅ: CUTE! Mathilde Gøhler afslører familieforøgelse

Vil læse videre

Efter barslen har hun planer om at vende tilbage til uddannelsen.

- Jeg kan læse resten i Aabenraa. Er snart færdig som social- og sundhedshjælper. Derefter tager jeg social og sundhedsassistent uddannelsen, lyder det.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor har børnene ikke mødt tvillingerne

Natascha Linea har altså både planer om at læse videre og tage sin praktik i Danmark, hvilket vil sige, at hun fortsætter med at få løn fra den danske stat, ligesom hun netop nu får barselspenge fra Danmark.