Cecilie Schmeichel springer ud som designer

Cecilie Schmeichel slår nu kreative folder med en helt ny tøjkollektion.

Tilbage i Februar begyndte de første designer-frø at spire hos Cecilie Schmeichel. Dengang satte hun nemlig gang i sin første tøjkollektion, som hun laver i samarbejde med mærket 'Zizzi'.

LÆS OGSÅ: Geggo viser helt ny side: Jeg har altid pakket det ind

Nu skal frugterne af Cecilies arbejde høstes, da kollektionen kom på gaden i torsdags.

- Jeg har launch på torsdag for mit tøj, som jeg lancerer, og som jeg også har på i dag. På torsdag kommer det ud, og jeg har selv designet det, så der er rigtig meget at se til lige nu. Jeg er ret spændt på det hele, fortalte Cecilie til weekendens Paw Patrol premiere.

Der er ikke tvivl om, at processen har været en travl en af slagsen for Cecilie, og det har også kunnet mærkes den seneste tid.

- De sidste par måneder har virkelig spidset til, og der sker enormt meget. Det er spændende, og jeg glæder mig bare til, at det skal flyve nu, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Denciks barske fortid: Købmand i fængsel

Det lå dog ikke helt til højre benet for Cecilie at designe en tøjkollektion, da hun egentlig ikke havde regnet med, at hun en dag skulle blive det kreative hoved bag smukke klæder.

- Det har aldrig ligget i kortene, at jeg skulle designe mit eget tøj.. Jeg har altid gået i uniform, og det at have en stil, var ikke noget jeg kender til. Men så kom det stille og roligt til mig, og specielt efter at jeg var blevet mor, begyndte jeg at tegne på tøj som ville klæde mig, med min alder, mit behov og den jeg ville være, skrev Cecilie nyligt på Instagram, hvor hun også viste billeder af et udsnit af kollektionen med smukke kjoler i stærke farver.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-vinder forklarer: Sådan blev pengene brugt

Kollektionen kommer i størrelserne 42-60 og hedder 'Cecilie Schmeichel x Zizzi'.

Se billederne af de fine kjoler i opslag herunder.