Vildt øjeblik i 'Landmand søger kærlighed': Afviser tv-snyd

Havde tv-holdet en finger med i spillet? Nu forklarer Sanne.

I tirsdagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' er det blevet tid til, at Sanne kan invitere bejlerne Jan og Nikolaj på hver deres solodate.

For sidstnævnte indebar daten blandt andet, at han i en skov fik frit valg på alle hylder til at vælge et træ at kramme.

LÆS OGSÅ: Permanent høretab efter 'Robinson': Anas har fået tilbudt høreapparat

Til stor overraskelse for landmanden var det dog lige netop det træ, Sanne har som favorit, Nikolaj også så sig lun på - og det var altså helt uden, at han kunne have vidst det, forsikrer landmanden.

- Det er fuldstændig tilfældigt. Jeg synes jo, det var underligt, og jeg blev lidt paf over det, fortæller Sanne til HER&NU og tilføjer:

- Han står imellem 200 træer, så han kunne på ingen måde vide det.

For den ombejlede 'Landmand søger kærlighed'-deltager kom det da også bag på hende, at Nikolaj blev draget mod 'hendes træ'.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Stig har fundet kærligheden

- Havde de ikke klippet, som de havde klippet, så havde man også set mig stå med åben mund og polypper, fortæller hun og fortsætter:

- Nu er det jo ikke, fordi det er et magisk træ eller noget, men der var mange træer, han kunne have valgt, så det var lidt sjovt at han lige præcis går hen til det der.