Efter 11 år som single: 'Robinson'-stjerne afslører kæreste

Hun har kendt ham næsten hele sit liv.

Det seneste årti har stået på alt andet end kærlighed for 'Robinson'-stjernen Nynne Navntoft. Den 29-årige beslagsmed har i stedet haft fokus på sit arbejde og på at sætte sin skurvogn i stand, men nu kan hun endelig binde en sløjfe om de 11 år som single.

LÆS OGSÅ: Hvis Melvin var en pige, ville han hedde…

Tv-darlingen har nemlig fundet sig en kæreste. Det fortæller hun til Se&Hør.

Få uger efter, at Nynne vendte hjem fra optagelserne til 'Robinson Ekspeditionen', blev hun ramt af amors pil. Men det viser sig, at pilen ikke blev skudt afsted fra særlig lang afstand, for hun har faktisk kendt Martin næsten hele sit liv. Han er nemlig hendes grandfætres bedste kammerat.

Ligesom man som bekendt ser verden med nye øjne, når man har oplevet sult og savn på de øde øer i 'Robinson', så var det også nye øjne, Nynne pludselig kunne rette mod ham, da hun en dag befandt sig i lufthavnen på vej mod Bornholm og mødte Martin, der arbejder der.

– Vi mødte hinanden og røg en smøg, og jeg lukker jo simpelthen så meget lort ud, så jeg får sagt, at han ser skarp ud. Han syntes, jeg flirtede, og der begyndte det hele, har den smaskforelskede Nynne fortalt til Se&Hør.

Parret har været uadskillelige lige siden, men de bor fortsat hver for sig på Amager. De drømmer begge om at stifte familie, men selvom Martin ønsker fire børn, så går Nynne efter et antal, der er en smule lavere.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard åbner op om stor sorg: Ikke set datteren i årevis

Nynne 'Robinson' 2023
Nynne "Robinson" 2023