Stephanie Fisker om Kaspers tur: Gav mig angst

Det har hverken været en nem tur for Kasper eller Stephanie Fisker.

For lidt siden ankom Kasper Fisker og Kasper Kirkegaard atter på dansk jord efter 12 begivenhedsrige dage, som har gjort stort indtryk på de to kendte fyre.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Kys og kram i lufthavnen efter velgørenhed i Ukraine

De to skulle gå fra Danmark til Stettin i Polen, og da de havde tilbagelagt de 350 kilometer til fods, blev de kørt til Ukraine, hvor de har tilbragt de sidste par dage og blandt andet uddelt legetøj og har samlet ind til netop børnene.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: 'Årgang 0'-stjerne med i stort TV 2 program

Og det kan godt være, at folk af og til er efter Influencere og kendisser, som promoverer ting på de sociale medier, men man kan ikke andet end at tage hatten af for de to kendisser her.

På 12 dage har de formået at samle intet mindre end 1.340.000 kroner ind til Legeheltene ved hjælp af eget og folk omkrings netværk. Én af støtterne med et stort netværk er Kasper Fiskers kone Stephanie Fisker, som stod klar i lufthavnen til at tage imod sin mand.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer om sit forhold: De vidste det

Gode til at klæde os på

Og hun fortalte, kort inden han landede, at det selvfølgelig har været en hård tur for Kasper, men det har også budt på angst og katastrofetanker hos hende hjemme.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea er tilbage

- De mennesker, der har været inde over har været rigtig gode til at klæde dem på og klæde os her hjemme på til at forstå, at der jo er nogle inde over hele tiden og tjekker op på, det er sikkert. Og det er jo ikke noget, de bare selv har kastet sig hovedkuls ud i, forklarer Stephanie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Lotte: Amalie skylder ikke nogen noget, men...

- Rationelt har jeg jo godt vidst, at der sker jo højst sandsynligt ingenting. Men alligevel når en man elsker så højt tager til et land, hvor der er krig, det har tricket noget angst, som jeg op til, var meget spændt på, hvordan det ville være for mig at være i. Men det er gået over al forventning.

Se hele videoen med Stephanie øverst i artiklen, og se øjeblikket, hvor Kasper og Kasper ankommer herunder: