Kasper Fisker afslører: Får gode råd af John Faxe

Der er løbende kontakt mellem de tidligere fodboldspillere, som deler dansepartner.

Glæden var ikke til at tage fejl af hos Kasper Fisker og Karina Frimodt efter semifinalen i 'Vild med dans'. De sikrede sig en plads i finalen, og efterfølgende fortalte Kasper, at han jo er den første fodboldspiller nogensinde, der når finalen.

LÆS OGSÅ: Özlem og Thomas kritiserer dommerne efter 'Vild med dans'-exit

Både Allan Simonsen og John Faxe Jensen røg ud i semifinalen, da de deltog i henholdsvis 2013 og 2015. Dengang var der dog ikke tre par i finalen, så begge fodboldspillere høstede en tredjeplads.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: 'Vild med dans'-stjernernes outfits til semifinalen

Karina Frimodts tidligere fodbold-danse-partner John faxe Jensen har da også spillet en rolle i denne sæson af 'Vild med dans'. Han holder sig nemlig ikke tilbage med de gode råd.

- Faxe har ringet et par gange. Faxe har ringet de gange, hvor de danse jeg skulle danse, når han var god til dem, så ringede han lige og sagde "Jeg fik 8 Kasper, så hvad tænker du, du får". Han sagde også husk at se videoer, husk at nyd det, fortalte Kasper Fisker efter semifinalen og tilføjede:

LÆS OGSÅ: Vivis vilde krav: Derfor sagde hun ja til 'Paradise Hotel'

- Os fodboldspillere har jo lidt samme mentalitet, man gør alt, hvad man kan og kæmper.

- Der er ikke nogen stopklods, det er sådan en maskine, når den først går i gang, så kører de, lød det fra Karina med et grin.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen jubler: Jeg er blevet morfar

Kasper: Hun napper mig hele tiden

I semifinalen måtte de professionelle dansere også slippe deres dansepartnere og lade dem stå på egne ben i en holddans. Her dansede Kasper Fisker og Mette Sommer en 'House'-dans, som den kendte koreograf Toniah Pedersen stod for, og det var ikke nemt for Karina at slippe tøjlerne.

- Det er nervepirrende at sidde ude bagved. Normalt kan jeg jo lige sige "hey rolig" eller lige sige noget, fortalte Karina, inden Kasper afbrød.

LÆS OGSÅ: Lene Beier efter ulykke: Det har været frygteligt

- Hun kan lige nappe mig, hvis jeg skal huske en fod. Hun napper mig hele tiden, jeg er helt gul og blå på den ene arm, fordi hun napper mig, fortalte han med et grin efter semifinalen.

- Det passer ikke, svarede Karina overbærende uden at nappe Kasper, før hun tilføjede:

LÆS OGSÅ: Stor mystik: 'Forsidefrue' skifter navn

- Men det var virkelig nervepirrende at sidde og ikke kunne gøre noget, men du gjorde det virkelig godt!

LÆS OGSÅ: Fem måneder efter fødslen: Single igen

Kasper gjorde det så godt i holddansen, at han som den eneste høstede fuld plade fra dommerne med fem 10-taller. Men han er ikke kommet sovende til det, fortæller parret i interviewet, som kan ses øverst i artiklen, for han har stået i træningslokalen inden kl. 7.00 hver morgen.