Nu afslører de det: Derfor slutter 'Badehotellet'

Der er en helt særlig grund til at TV2-serien snart er færdig.

Lige nu sidder manuskriptforfatterne, ægteparret Hanna Lundblad og Stig Thorsboe, og lægger sidste hånd på klipningen af den sidste sæson af 'Badehotellet', som bliver sendt i 2024.

LÆS OGSÅ: 'Bagedysten' vender tilbage: Skal du med?

– Vi har skrevet 64 afsnit, og forstil jer, at de samme gæster blev ved med at komme på det hotel. Vi slutter i 1946, og hvis vi skulle blive ved, så ville det jo ikke være grosserer Madsen og Therese, der kom der. Hvis nu vi havde lavet et koncept, hvor vi aldrig skiftede i tid, som 'Huset på Christianshavn'. Men vi har jo lavet en udviklingshistorie, og det betyder, at den har en begyndelse og en ende. Det er vigtigt for Stig og mig, at vi slutter på en ordentlig måde, fortalte Hanna Lundblad på BogForum, hvor hun deltog i et arrangement for 'Bogen om Badehotellet' af Jacob Wendt Jensen.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Jørgen Skouboes store kærlighed

– Badehotellernes epoke sluttede jo også efter krigen. Så gik ferierne over til at foregå i private sommerhuse. Så hele epoken med, at man rejser på ferie og lægger hele sin sommer på et hotel, den slutter jo der, forklarede hun.

LÆS OGSÅ: Ung mor tager orlov fra studiet