Fisker før finalen: Helt særlig freestyle i vente

I aftenens finale i 'Vild med dans' kommer seerne helt tæt på en hård tid for Kasper Fisker.

I 30 år var fodbold omdrejningspunktet i Kasper Fiskers liv.

Derfor var det selvsagt ikke nemt, da han som 32-årig i 2021 måtte indstille karrieren, der både har budt på kontrakter i Randers, Skive, Hobro, Brøndby og hos Fremad Amager.

LÆS OGSÅ: Finaletid i 'Vild med dans': Det skal de danse

Den svære tid, den tidligere fodboldspiller for år tilbage gennemgik, vil han i aften give 'Vild med dans'-seerne et indblik i, afslører Kasper i et opslag på Instagram.

- Vores freestyledans i aften har en helt speciel betydning for mig, og jeg er så glad for, at Karina Frimodt har koreograferet min historie i finalen, skriver han og fortsætter:

- Det er en historie om, at jeg blev fodboldinvalid som 32 årig og dermed mistede det, jeg elskede at lave allermest. Jeg mistede mit arbejde og en stor del af min identitet.

LÆS OGSÅ: Mads Steffensen scorer stort værtsjob

Siden han var bare to år gammel havde fodbolden fyldt en kæmpe stor del i Fiskers liv, og derfor var det noget af en omvæltning for ham, da han skulle til at finde frem til, hvem han var, når han ikke var fodboldspiller først.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-Lise i chok over underretning

- Dansen symboliserer at komme ud på den anden side og prøve at fungere og finde mig selv efter et helt liv som fodboldspiller, skriver han og afslutter:

- Jeg glæder mig så meget til at vise den.