Overraskede over 'Vild med dans'-sejr: Der skulle arbejdes

Parret havde ikke regnet med, at de ville løbe med sejren.

Efter ti uger er det Kasper Fisker og Karina Frimødt, der kan hæve trofæet og kan kalde sig vindere af 'Vild med dans' sæson 20.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans' vender tilbage med nye deltagere

HER&NU/Realityportalen fangede parret kort efter, at sejren kom i hus, og det var et storsmilende par, vi mødte.

- Jeg har det fuldstændig fantastisk. Jeg havde ikke turde drømme om det her. Jeg havde ønsket det, lød det fra Karina.

- Jeg burde gå hjem og sove nu, men jeg skal ud og drikke mig lidt småstiv og danse på et rigtigt dansegulv, hvor der ikke er nogen regler, lød det fra Kasper, der godt kunne finde på at finde sine moves fra aftenens freestyle frem.

Da Karina og Kasper mødte hinanden for første gang i danselokalet for måneder tilbage, var det ikke vindertitlen, de havde forventet at stå med til sidst.

- Det havde vi ikke regnet med, fortalte Kasper, og Karina bakkede ham op:

- Også fordi der har været en kæmpe udvikling i dig. Der skulle arbejdes. Men der har også været nogle gode danse.

LÆS OGSÅ: Ærlige Fredrik Trudslev: Jeg har flere gange overvejet at “skrue ned” for mig selv

Artiklen fortsætter under billedet...

Kasper og Karinas quickstep i 'Vild med dans'-finalen
Kasper og Karinas quickstep i 'Vild med dans'-finalen

Og netop den store udvikling har været at se. Kasper og Karina har ikke været favoritter til at vinde ifølge bookmakerne, der dog igennem hele sæsonen har skudt forbi, og i aften fik de modbevist bookmakerne én gang for alle.

- Det lyder lidt kedeligt, men vi har jo taget én fredag ad gangen. Jeg har altid syntes, vi har leveret, og du har formået at få noget dans ind i mig hver fredag. Så er det klart, at det har udviklet sig. Første fredag var jeg bange for at gå derud, men jeg tænkte, at det var en fed nok dans vi lavede. Sådan synes jeg, det har været hver fredag, og vi har haft os selv med hele vejen, og det er jeg stolt over, forklarede nydanseren.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-dommer har ikke tid til bryllupsplanlægning

Karinas første sejr

Karina har efterhånden 13 sæsoner på bagen, og aftenens førsteplads var den første af sin slags for den professionelle danser.

Hun har dog svært ved at sætte ord på, hvad der gjorde årets sæson anderledes.

- Det ved jeg ikke. Jeg kunne mærke fra dag et, at vi havde god kemi og et godt samarbejde, og det er bare halvdelen af det, når man bruger så mange timer sammen. Du skal jo også gide høre efter, hvad jeg siger til dig, forklarede Karina, og en grinende Kasper tilføjede:

- Jeg har jo hørt så meget om Karina og Uffe Holm, som blev nummer to med Karina. Hun har nævnt ham hele tiden, "han var bare god Uffe". Og Faxe, der blev nummer tre. Så nu glæder jeg mig til, når Karina næste år skal have en ny makker, hvor Karina kan sige, "Kasper, han blev nummer et sidste år".

LÆS OGSÅ: WHAT: Udebliver fra 'Vild med dans'-finalen

Skal pleje familien

Efter ti uger med dansetræning og liveshows i kalenderen er der pludselig åbnet op for plads til andet, og både Kasper og Karina ved, hvad tiden i stedet skal gå med.

- Jeg skal helt sikkert være rigtig meget sammen med mine børn og familien og tilbage til danseskolen, som jeg jeg har været lidt væk fra, fortalte Karina, og Kasper tilføjede, at han også skal pleje familien nu:

LÆS OGSÅ: Fisker før finalen: Helt særlig freestyle i vente

- Jeg skal også være sammen med mine børn. Jeg har lyst til at Facetime dem med det samme. De har holdt 'Vild med dans'-aften derhjemme. Jeg har været så meget væk, og jeg har savnet dem, og de har savnet mig. Heldigvis har de og min dejlige kone været en del af projektet og hjulpet mig, fordi det har krævet så meget, lød det fra Kasper, der også skal i gang med at arbejde igen, men først på mandag.

LÆS OGSÅ: Mille Funk inden 'Vild med dans'-finalen: Giver særlig gave til Jenna

Kasper og Karinas freestyle i 'Vild med dans'-finalen
Kasper og Karinas freestyle i 'Vild med dans'-finalen