Ærlige Fredrik Trudslev: Jeg har flere gange overvejet at “skrue ned” for mig selv

I aften er der finale i 'Vild med dans', og Fredrik kommer til at være præcis, som han er.

Det har i mange år været en drøm for YouTuber Fredrik Trudslev at være med i 'Vild med dans'. Lige nu udlever han drømmen, hvor han er kommet helt til finalen.

LÆS OGSÅ: Finaletid i 'Vild med dans': Det skal de danse

'Vild med dans' har foruden en masse danselektioner, nerver og glæde også bragt en vigtig debat frem hos Fredrik, som han taler ærligt ud omkring her lige inden finalen.

- Min deltagelse i 'Vild med dans' har åbnet op for en debat om, hvorvidt jeg er for meget. For voldsom. For feminin. For flamboyant. Jeg er godt klar over, at jeg bevæger min krop lidt anderledes, er mere energisk - og måske nogen synes, det er feminint. Men sådan er jeg altså, slår Fredrik fast i et opslag på Instagram.

Selvom Fredrik står ved sit sande jeg, så har han flere gange i programmet overvejet at "skrue ned" for sig selv.

- Jeg har flere gange overvejet at “skrue ned” for de sider af mig selv, som jeg godt ved har skabt blandede meninger. Men så ville jeg jo ikke være mig. Og heldigvis holdt jeg fast i ikke at lave om på det. Der er heldigvis også en masse af jer, som har set det gode i det - og det er jeg meget glad og stolt og taknemmelig for.

LÆS OGSÅ: Familien samlet på Hugos dødsdag: Vi græder sammen

Derfor har Fredrik også tænkt sig at give den max gas til finalen i aften i 'Vild med dans'.

- Lad os alle være lige dem, vi er. Både udenpå og indeni. Have respekt for andres forskelligheder, og måske blive lidt bedre til at imødekomme diversitet med åbne arme. Jeg har tænkt mig at ryste røv i finalen, så hold på hat og briller, hvis du er typen, som synes, det er “for meget”, slutter Fredrik.

LÆS OGSÅ: Kort inden finalen: Nu kan du komme med i 'Robinson'

Opslaget har høstet stor opbakning fra flere kendte - heriblandt Melvin Kakooza, Emili Sindlev, Mathilde Gøhler, Micki Cheng, Nell Rønholt og Sarah Grünewald.

Se 'Vild med dans' finalen i aften kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.