Familien samlet på Hugos dødsdag: Vi græder sammen

I dag er det et år siden, at Hugo Helmig gik bort.

Den 23. november 2022 døde sanger Hugo Helmig, der er søn af Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen.

Han blev kun 24 år gammel, og på årsdagen for hans død har hans mor delt en masse rørende minder, som familien har delt sammen.

LÆS OGSÅ: Saint Clara åbner op om sit forhold til Hugo Helmig: Kæmpede begge hver for sig

Det gør Renée Toft Simonsen på sin Instagram, hvor hun ligeledes reflekterer over sorgen, der har fulgt med tabet af sin søn.

Hun indleder opslaget ved at skrive, hvordan hun faldt i snak med chaufføren i en taxa, hvor snakken faldt på, hvor mange børn de hver især har.

LÆS OGSÅ: Instruktør Cæcilia Holbek Trier er gået bort

- Jeg trak luft ind, i tvivl om hvad jeg skulle svare, så jeg sagde fire, jeg har fire børn. Jeg blev derefter i tvivl, om jeg skulle sige; men den ene er her ikke mere. Jeg trak luft ind igen, tårerne pressede sig på, og pludselig kom det bare ud af min mund, det unævnelige, at han ikke er her mere, skriver hun.

Deler rørende minder

Renée Toft Simonsen deler en billedrække, hvor hun i teksten mindes en masse oplevelser, familien har delt sammen.

- Vi var altid sammen, og vi rejste i flok. Det er vi stadig, og det gør vi stadig, selvom alt er forandret, skriver hun videre.

I dag er familien samlet i Spanien, hvor de taler om og mindes Hugo Helmig.

- I dag er vi (næsten alle sammen) på vores finca. Vi taler om ham, vi græder sammen, vi glider ind og ud af sorgen og savnet sammen, deler hun.

LÆS OGSÅ: Åh nej! Felix Smith dropper værtsrolle

Renée Toft Simonsen sætter ligeledes ord på de svære følelser, hun har været i det seneste år, siden hun mistede sin søn.

- I det år, der er gået, har jeg været til krisepsykolog og i sorggruppe. Jeg har mødtes med andre forældre, der har mistet et barn, grædt med de hundredtusindvis russiske og ukrainske mødre, hvis sønner aldrig kommer hjem, lyder det, og afslutningsvis tilføjer hun, at familien i dag tænder et lys for Hugo:

- Jeg ved nu, at jeg ikke er alene med sorgen over at miste et barn, og det har på en mærkelig måde været en trøst. Jeg ved også, at mange tænker på os i dag og tænder lys for Hugo. Det gør vi også, og jeg har fire børn. Den ene er her bare ikke mere, afslutter hun det fine skriv.

Du kan se opslaget herunder: