Jasmin lettet efter 'Paradise Hotel'-exit: Tabte sig selv

Jasmins blev en skygge af sig selv på 'Paradise Hotel'.

Selv har hun flere gange nævnt, at hun ønskede at spille et neutralt spil på det intrigante hotel - men hun gjorde alt andet end det.

Efter selv at have smidt en kæmpe bombe i sidste uge, og hvor hun smed 'Paradise Hotel'-veteranen Anne Plejdrup ud, blev det i torsdagens afsnit nemlig Jasmin Sparvaths tur til at forlade hotellet.

LÆS OGSÅ: Gunnvør afslører nyt om 'Forsidefruer'

- Jeg var sindssygt skuffet over mig selv, fordi jeg havde gjort lige præcis det, jeg sagde, jeg ikke ville gøre, fortæller Jasmins til Realityportalen og fortsætter:

- Hvis jeg kunne gøre det om, tror jeg, jeg ville have løbet lidt mere med på, hvad flertallet gerne ville. Jeg tror bare, jeg kom til for hurtigt at stole på nogen, fordi jeg var så fuldstændig rundt på gulvet.

Selvom 'Paradise Hotel' traditionen tro er fyldt med fest og glade dage, så fylder taktikken selvsagt også en hel del. Og det var en overvældende oplevelse for den nyudklækkede realitydeltager.

Hun oplevede, at hun på hotellet havde svært ved at være helt sig selv.

LÆS OGSÅ: Ikke til at kende: Bachelorette i vild forvandling

- Jeg ændrede faktisk fuldstændig karakter, i forhold til, hvordan jeg plejer at være herhjemme. Jeg var meget mere stille derinde, end jeg er herhjemme, forklarer hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Simon efter 'Robinson'-exit: Fortryder én ting

- Og det lyder måske underligt, men jeg føler egentlig godt, jeg kan finde ud af at lyve - det kunne jeg bare ikke derinde. Jeg kunne kun sige sandheden, jeg ved simpelthen ikke, hvad der skete.

Under hårdt pres

Selvom hun har fået en masse gode ting med sig fra sin tid på 'Paradise Hotel', herunder tætte venskaber, var opholdet altså bestemt ikke lutter lagkage for Jasmins vedkommende.

LÆS OGSÅ: Jasmin og Mika afslører babyens køn

- Jeg var bare fuldstændig vildt presset. Det var en pyskisk hård oplevelse, selvom den også var god, fortæller hun og fortsætter:

- Når jeg tænker tilbage på det, kan jeg stadigvæk godt få ondt i maven over nogle ting. Man undervurderer, hvor meget det kræver af en. Man skal være så på hele tiden, forklarer hun.

Faktisk tabte Jasmin sig også i sin tid på hotellet, fordi appetitten blev skiftet ud med mavesmerter - noget, der først forsvandt, efter hun røg ud.

Alligevel var der også ærgrelse forbundet med Jasmins exit.

LÆS OGSÅ: 'Love is blind'-par afslører: Baby på vej

- Jeg var vanvittigt skuffet, fordi jeg ikke følte, jeg fik vist, hvem jeg var. Det er ikke så meget spillet, jeg er træt af at ryge ud af, det er mere, at jeg ikke fik givet det en skalle med at være Jasmin.

LÆS OGSÅ: Christopher Læssø afslører: Har taget stort skridt med kæresten

Jasmins understreger, at hun ydede sit bedste på 'Paradise Hotel', men at særligt den konstante overvågning blev en hæmsko.

- Jeg kunne ikke have forudset, at det var så meget hårdere, end jeg troede, og at jeg ville blive så lammet. Jeg fokuserede også hele tiden på, at der var kameraer, så jeg tænkte over alt, jeg sagde, forklarer Jasmin og uddyber:

LÆS OGSÅ: Efter fatal fejl: 'Paradise Hotel' overrasker

- Jeg var overrasket over, hvor meget, jeg ikke kunne slappe af i det. Så selvom jeg var skidehamrende ked af, at det var slut, og jeg ikke fik nået det, jeg syntes, jeg skulle, så var jeg faktisk også ret lettet, da jeg røg ud.