Mille Funk inden 'Vild med dans'-finalen: Giver særlig gave til Jenna

Mille Funk har givet en særlig gave til Jenna Bagge inden finalen.

Fredag aften står i dansens tegn, når de tre finalepar indtager dansegulvet til 'Vild med dans'-finalen i Forum Horsens.

LÆS OGSÅ: WHAT: Udebliver fra 'Vild med dans'-finalen

Foruden de to par Mette Sommer og Morten Kjeldgaard samt Kasper Fisker og Karina Frimodt - skal også Fredrik Trudslev og Jenna Bagge give den gas på dansegulvet.

En, der med garanti skal overvære showet, er Mille Funk, der selv har deltaget i danseprogrammet over flere omgange.

LÆS OGSÅ: Fisker før finalen: Helt særlig freestyle i vente

Det fortæller hun til HER&NU, da vi møder hende til premieren på 'Dance Ballerina Dance', hvor hun i samme ombæring fortæller, at hun har gjort noget gangske særligt for at ønske sin gode veninde Jenna Bagge held og lykke.

- I går var jeg forbi Jenna med en lille pøjpøj-ting - en firekløver, så hun ved godt, at jeg hepper med, selvom jeg ikke er i Horsens, lyder det fra Mille Funk.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne': Kampen om drømmehuset intensiveres

Mille Funk fortæller, at hun har overvejet at smutte forbi Horsens for at se finaleshowet live, men hun har i stedet besluttet sig for at heppe med hjemmefra.

LÆS OGSÅ: Jaffer går i Kjeldbjergs fodspor

- Jenna har heldigvis både sin familie, Albert og nogle andre veninder, og man ser det faktisk rigtig dejligt hjemme fra skærmen af, men jeg hepper helt vildt - også på Morten - som jeg jo også ses meget med, afslutter hun.