'Nybyggerne': Kampen om drømmehuset intensiveres

Boligkonkurrencen spidser til og dette års 'Nybyggerne'-deltager deler nu, hvorfor seerne skal stemme på dem.

Finalen i TV 2-programmet 'Nybyggerne' er lige rundt om hjørnet. Og for ét af de fire par i blåt, grønt, gult og rødt hus betyder det, at deres boligdrøm går i opfyldelse, hvormed de kan flytte ind i deres hus i Skibby på Sjælland.

LÆS OGSÅ: Saint Clara åbner op om sit forhold til Hugo Helmig: Kæmpede begge hver for sig

Men før at dette kan realiseres, kræver det, at der hives nok stemmer ind fra seerne, når finalen sendes live torsdag d. 30 november på TV 2 og TV 2 Play.

HER&NU bad tre af parrene om at dele deres syn på, hvorfor seerne bør stemme på netop deres hus.

LÆS OGSÅ: Åh nej! Felix Smith dropper værtsrolle

Grønt hus - Isabella og Naphtali

Ægteparret Isabella og Napthali Norman Noer har opnået flest sejre i programmet takket være deres imponerende håndværksmæssige præstationer og til tider eksperimenterende indretningsstil.

Men trods dette understreger Isabella, at de opfordrer seerne til at stemme på dem, de virkelig holder med.

- Vi synes seerne skal stemme på dem, de holder med. Vi synes alle fortjener at vinde, og selvom vi selvfølgelig håber, at vi selv vinder, så er vores 'konkurrenter' vores venner, og vi under dem alle at vinde, fortæller Isabella.

Isabella og Naphtali Normann Noer.
Isabella og Naphtali Normann Noer.

Gult hus - Mads og Camilla

Ægteparret Mads og Camilla Schaumann håber, at seerne vil stemme på dem, hvis de kan lide deres stil og ønsker at hylde den rejse, de har været igennem.

- Vi er alle så forskellige, og det har været fedt at kunne bidrage med noget til oplevelsen, fællesskabet og byggeevnerne, fortæller Camilla og fortsætter:

- Vi håber selvfølgelig med alt, hvad vi har, at seerne vil stemme på os. Vi ville ønske, at alle fire par kunne vinde deres drømmehus og leve sammen på Nybyggervej. Vi under både rød, grøn, gul og blå hus de stemmer, som ikke går til os. De fortjener det allesammen, og vi har alle knoklet lige meget, for at skabe vores drømmehus.

Camilla og Mads Schaumann.
Camilla og Mads Schaumann.

Blåt hus - Winta og Albert

Winta Habte Yehdego og Albert Johannes Berg har vist deres evner i konkurrencen ved at imponere dommerne med deres æstetiske sans og håndværksmæssige kunnen. Parret giver også udtryk for, at seerne bør stemme på dem, da de virkelig har udfordret sig selv i byggeprocessen.

- Vi opfordrer seerne til at stemme på os, fordi vi har kastet os ud i udfordringer på byggefronten og realiseret de færdigheder, vi ønskede at lære. Vi håber, at det tydeligt skinner igennem, at vi har skabt et hjem med omhu og med tanken om, at det skal være vores eget sted at bo.

LÆS OGSÅ: Gunnvør afslører nyt om 'Forsidefruer'

Interview med Winta Habte Yehdego og Albert Johannes Berg.
Interview med Winta Habte Yehdego og Albert Johannes Berg.

Finalen i 'Nybyggerne' kan ses torsdag d. 30 november klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.