Efter vildt eventyr: Fisker og Kirkegaard planlægger ny tur

Kasper og Kasper fik alles opbakning, da de gik til Ukraine med en barnevogn fuld af legetøj til krigens udsatte børn.

Kasper Kirkegaard og Kasper Fisker gik i 2023 fra Danmark til Ukraine. Ikke mindst som indsamlingsprojekt til Legeheltene, men samtidig for at aflevere en masse legetøj til krigens børn. 

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-deltager efter operation: Tre svulster sendt til undersøgelse

Projektet fik kæmpe opbakning, og de to venner fik samlet intet mindre end 1.379.000 kroner ind. Og til trods for meget ømme fødder, har de besluttet sig for at gøre det igen. 

Hvor turen denne gang skal gå hen, er de netop ved at beslutte. 

- Det virkelig store spørgsmål er, hvad vi skal finde på. Skal det være i sne, vand, højden eller i sand, og kan vi få barnevognen med? Vi har nogle spændende ideer, som vi går og grubler over i øjeblikket, fortæller Kasper Kirkegaard i et opslag på Instagram. 

Vennerne havde onsdag møde om næste eventyr.

- Dyb koncentration på beslutningsprocessen om, hvilket nyt eventyr 2024 skal byde os på! Uanset hvor pilen lander, kan jeg afsløre, at vi begge træder uden for komfortzonen, skriver Kirkegaard i et nyt opslag. 

LÆS OGSÅ: Geggo i stor brøler: Det ultimativt dummeste

Efter mødet kunne han i en story afsløre, at det bliver en tur, hvor fysikken skal være i orden, og derfor var han passende taget ned i træningscenteret for komme i form til turen. 

- Jeg skal under igen omstændigheder ned i den barnevogn igen, slår Kirkegaard fast. 

LÆS OGSÅ: Nyt par: Josephine Højbjerg og Melvin Kakooza

Hvis man har fulgt med på turen til Ukraine, vil man vide, at Kasper Fisker skubbede Kasper Kirkegaard i barnevognen noget af vejen, da hans fødder var meget medtaget af vabler og sår.