Åh nej! Krise hos Familien Fisker

Det er nok de færreste, der ville tage det så roligt, som Kasper og Stephanie gør.

Netop nu sidder Kasper og Stephanie Fisker sammen med deres tre børn i et fly mod Vietnam, hvor de skal opholde sig resten af januar. På Instagram har man kunnet følge med i, hvor meget de glædede sig til deres store rejse.

SE BILLEDERNE: Tidligere 'Forsidefrue' under kniven

Men selvom rejsen ikke er en ny opfindelse for parret, så var der en enkelt ting, de ikke havde tænkt på, og det har skabt stor usikkerhed.

For tre dage siden kunne man se Kasper Fisker på sin Instagram være i færd med at søge om visum for at komme ind i Vietnam. Det havde parret nemlig netop fundet ud af, at de skulle have, fordi de skal opholde sig i landet i mere end 15 dage.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss frygter at føde alene

Hvor mange andre måske ville gå i panik, tog Kasper og Stephanie det tilsyneladende ret roligt, fordi det kun skulle tage 2-3 dage at få udstedt et visum, og der var jo tre dage til rejsen. Alligevel begyndte nervøsiteten at melde sig i aftes hos familien Fisker, og det er ikke blevet mindre her til morgen, hvor de stadig ikke har modtaget deres visum.

LÆS OGSÅ: Mikkel afslører: Amalie afleverede ikke børnene til samvær

- Vi skal mod lufthavnen om et kvarter, og der er stadig ikke styr på visum. Vi prøver ikke at panikke og tro på, det nok skal løse sig, men det bliver da ikke nemmere, som tiden går, skriver Stephanie i en story, før hun spørger sin mand, om der styr på visum?

- Nej, det er noget, man får hen ad vejen. Det har jeg altid hørt. Vi har aftalt, at vi falder sammen - det er sammenhold. Det skal nok gå, lyder hans svar med et vanligt roligt smil.

LÆS OGSÅ: Amalie forklarer: Derfor afleverede jeg ikke børnene til Mikkel

Familien håber på, at deres visum ligger i mail-indbakken, når de tænder deres telefon i lufthavnen, og ellers er gode råd dyre. Kasper fortæller dog på Instagram, at han har en plan b, som han ikke ved, om vil holde.