Efter sejr i 'Good Luck Guys': Det er mine forældres fortjeneste

Forældrene har en helt særlig betydning for Hannas deltagelse.

I går løb Mathias Hjort og Hanna Jakobsen med sejren i det nye reality-program 'Good Luck Guys'. Med sejren fulgte titlen og 200.000 kroner til deling.

LÆS OGSÅ: Mathias Hjort om tv-program: Jeg blev mobbet

Mens Mathias allerede har brugt en stor del af sine penge på en ny EP, der udkom i går, så overvejer Hanna at investere størstedelen af sine penge, men ikke alle pengene, for forældrene skal også have en del af summen.

- Hvad jeg ikke har fortalt mine forældre er, at jeg køber dem et lille get-away, fortæller Hanna, der har en ganske god grund til at forkæle forældrene.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren

- Jeg har brug for at sige tak til dem, for det var dem, der pressede mig til at sige ja til det her eventyr. Jeg havde min tvivl, fordi jeg ikke har lavet reality før, og fordi det gik så stærkt - de kontaktede mig, en uge inden de skulle optage. Men mine forældre sagde, at selvfølgelig skulle jeg gøre det, forklarer Hanna til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Thomas Rode om ‘Øen VIP’: Derfor var jeg ikke særlig rar

Klar til mere

Hanna er bestemt ikke blevet afskrækket over at lave reality-tv, og hun er klar på mere.

- Ja helt klart, jeg har virkelig fået blod på tanden. Det er sjovt. Jeg har helt klart lyst til at lave mere, fortæller Hanna.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Derfor skal vi skilles

Dog er der programmer, Hanna gerne vil undgå.

- Jeg er ikke så vild med datingshows. Men jeg vil gerne noget komisk. Det er også det, jeg laver på min TikTok, hvor jeg laver komik, fortæller Hanna.

LÆS OGSÅ: Charlotte Bøving hasteindlagt: Kunne være død