Tessa og Thorning styrede showet: Vestegnenes vildeste

De to vestegnsdronninger indtog catwalken under designeren Søren Le Schmidts modeshow.

Den ene store danske stjerne efter den anden gik på catwalken under designeren Søren Le Schmidts modeshow 'The Last Dance' på Axelborg under den københavnske modeuge.

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen viser hemmelig kæreste frem

De 48 kendisstjerner, som Søren har klædt på til store fester, gallapremierer og filmfestivaler, talte blandt andre skuespillerne Trine Dyrholm, Dar Salim, Paprika Steen, sangerinden Nabiha, præsten Katrine Lilleøre, kronprinsesse Marys stylist Anja Camilla Alajdi med flere.

Helle ThorningSchmidts ældste barn,
Milo Kinnock, 24, var
vild med mors modeljob. – Det var så fedt.
Hun var jo den første,
og hun så SÅ godt ud.
Og så sammen med
Tessa til sidst. Det var
meget powerfuldt
Helle ThorningSchmidts ældste barn, Milo Kinnock, 24, var vild med mors modeljob. – Det var så fedt. Hun var jo den første, og hun så SÅ godt ud. Og så sammen med Tessa til sidst. Det var meget powerfuldt

Det var de to ”vampe fra vestegnen”, den 25-årige rapper Tessa og tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt, 56, som fik publikum op at stå på rækkerne. Helle Thorning-Schmidt var ellers ikke begejstret for modeljobbet, da Søren ringede og spurgte.

LÆS OGSÅ: Panik inden 'Vild med dans': Jagter Cecilie

– Jeg sagde nej fire gange. Men jeg var på ferie og havde fået et glas vin, så da han skrev igen, tænkte jeg: ”Okay så. Hvor farligt kan det være?”. Jeg siger normalt nej til den slags ting, men så syntes jeg faktisk, at det var meget sjovt. Milo synes, jeg var sej, og Søren og jeg er venner, så det passede bare godt at gøre det i år, fortalte Helle Thorning-Schmidt, som bar sidste års mest omdiskuterede kjole, den pink kjole med dyb udskæring, til fest hos dronningen, og det kontroversielle regnbuefarvede jakkesæt til VM i Qatar.

LÆS OGSÅ: Linea forklarer: Derfor faldt valget på Mads

Begge dele designet af Søren le Schmidt.

– Jeg tror dog ikke, at jeg vil gøre det igen, selvom det var meget sjovt at sige ja, slog hun fast.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer reagerer på 'Vild med dans'-debut