Helle Thorning-Schmidts store aften: Samlede familien

Det er første gang, at Helle Thorning-Schmidt åbner så meget op om sit privatliv.

Omgivet af sin mand, Stephen Kinnock, 53, og deres børn, Milo, 24, og Johanna, 26, indtog Helle Thorning-Schmidt den røde løber i Dagmar Biografen til premieren på dokumentaren om hende selv.

LÆS OGSÅ: Mascha impulskøbte hest: Sådan reagerede Troels

Stephen bor til daglig i London, men var kommet til København, så hele familien kunne samles og støtte hende på den store aften.

Helle lyste op i en
gyl-den trenchcoat fra
danske Saks Potts til
14.200 kroner.
Helle lyste op i en gyl-den trenchcoat fra danske Saks Potts til 14.200 kroner.

For bag Helles store smil gemte der sig en usikkerhed over modtagelsen af dokumentaren, hvor hun åbner op om den massive mobning, hun var udsat for, og alle de rygter, hun og Stephen var forfulgt af, i hendes tid som statsminister fra 2011 til 2015.

LÆS OGSÅ: CHOK: Anders Hemmingsen skifter job

– Det er første gang, jeg har åbnet så meget op om mit privatliv, så det gør mig lidt nervøs, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg håber, det bliver en fortælling om, hvad der sker, når man er statsminister, og hvordan man kommer ud af politik – også hvad mit politiske projekt var, for det har jeg altid gerne villet have skulle stå klarere, forklarede Helle, der samtidig indrømmede, at hun var ærgerligt over, at hun ikke fortsatte som statsminister.

LÆS OGSÅ: Kom indenfor: Kendispar viser ny bolig frem

– Jeg ville gerne have have haft fire år mere. Jeg tror, jeg var blevet en endnu bedre statsminister, hvis jeg havde fået det.