CHOK: Anders Hemmingsen skifter job

Der kommer nye boller på suppen for den populære instagrammer.

Fra august skifter internetfænomenet Anders Hemmingsen sin vante arbejdsplads hos Berlingske Media og B.T. ud med konkurrenten på Rådhuspladsen: Ekstra Bladet.

Og årsagen til jobskiftet er udsigten til nye, spændende muligheder, fortæller han til HER&NU/Realityportalen.

- Og så er det også det med at kunne lave noget kommercielt, som jeg har gjort i lang tid, men også samtidigt kunne lave nogle redaktionelt, jeg også glæder mig enormt meget til. Der kommer mange tips ind på min Instagram, som kan bruges til artikler, og nu bliver jeg lidt sådan en 50/50-fyr, og det glæder jeg mig sgu til, forklarer Anders Hemmingsen og tilføjer:

- Jeg kommer bare til at skulle være med til at inddrive nyheder og historier på, hvad der foregår ude i landet. En slags tipper til redaktionen.

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup i stor sorg: Har mistet sin mor

Det er dog ikke helt uden vemod, at han forlader B.T.

- Det bliver hårdt at sige farvel. Jeg har været blandt mange af de her mennesker i otte år, så det bliver hårdt og anderledes. Men altid har også sin tid, så jeg glæder mig også til at prøve noget andet, og det er nok ikke, fordi jeg bliver slettet på Facebook af alle vennerne, griner han.

Hemmingsens exit betyder også et farvel til podcasten 'Helt væk', som han og medværten Emma Wittendorff, sammen med en kendt gæst, har hjulpet lytterne med diverse efterlysninger af forskellig karakter.

LÆS OGSÅ: Irina afslører stor nyhed om nyfødt søn

- Podcasten lukker også ved udgangen af den her måned. Egentlig starter jeg lidt på en frisk med nye tiltag. Det har været sørgeligt, for vi har lige rundet 200 afsnit med podcasten, men det slutter også, fortæller Anders Hemmingsen.

En ting, der bliver, som det altid har været, er dog hans Instagramprofil, hvor han her mere end en million følgere.

- Jeg lever jo af Instagram, så det kommercielle vil stadig være der. Det er stadig min egen og mig, der bestemmer over den, lyder det.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-deltager endte i slemt misbrug: Nu har han fået hjælp