Nu griber Kronprinsparret ind: Beskytter Isabella

Kongehuset har nedlagt forbud mod, at billedet af prinsessen og kendissen må vises.

Med et kæmpe smil og iført en landsholdstrøje stillede prinsesse Isabella venligt op til en selfie med Danmarks store Instagram-stjerne, Anders Hemmingsen, da hun var til fodboldkamp i Parken i København, men dagen efter nedlagde kongehuset forbud mod, at billedet måtte vises.

På det tidspunkt havde millioner allerede nået at se det søde billede, som Anders Hemmingsen fik taget med kronprins Frederik og kronprinsesse Marys ældste datter ved EM-kampen mellem Danmark og Rusland.

LÆS OGSÅ: CHOK! Lisbet Dahl sygemeldt

Det er blot en måned siden, prinsesse Isabella fik sin solodebut på den røde løber. Det skete, da hun sammen med en flok veninder uventet dukkede op til åbningen af cykelfirmaet Mates butik i København. Her var beskeden bagefter fra hoffet, at der kunne tages pressefotos, når 14-årige prinsesse fremover dukkede op ved offentlige arrangementer, men at man fortsat skulle søge godkendelse til at bringe billederne.

Fordi prinsesse Isabella endnu ikke er fyldt 18 år, har hendes forældre fortsat det sidste ord.

LÆS OGSÅ: Mystik om prins Christians millioner

Kæmpe hit

Ved EM-braget i Parken havde kongehuset i forvejen meldt ud, at kronprins Frederik og prins Christian ville overvære kampen. Prinsesse Isabella var således ikke officiel gæst, og det kan være dér, problemet opstår.

Selfien var et kæmpe hit for Anders Hemmingsen og B.T., hvor han arbejder. Udover at have prydet forsiden af avisen har det efterfølgende også været bragt adskillige gange i flere artikler, hvor man er gået i dybden med historien om det søde billede og det positive signal, som det sender om den kongelige familie.

LÆS OGSÅ: Kronprinsparret tilbage på Chateau de Cayx

Ansvarshavende chefredaktør på B.T., Michael Dyrby, mener ikke, at der er nogen sag.

- Vi bragte billedet, fordi det er sødt, og Hemmingsen er så kendt, at alle ved, når et billede bliver taget med ham, bliver det bragt på hans side. Vi fortalte historien om billedet, siger chefredaktøren til HER&NU.

Kongehuset har ikke ønsket at kommentere.

LÆS OGSÅ: Skilt efter 14 år: Nu sælges familiens hus

Ved prins Christians konfirmation lagde prinsesse Isabella også Anders Hemmingsens Instagram ned, da hun svarede sin mor igen. – Sagde du ikke lige, jeg skulle gå med farmor? Altså er du helt væk, lød det bramfrit fra teenageren i klippet, som Hemmingsen lagde op (Foto: Splashnews.com/Splash/Ritzau Scanpix)
Ved prins Christians konfirmation lagde prinsesse Isabella også Anders Hemmingsens Instagram ned, da hun svarede sin mor igen. – Sagde du ikke lige, jeg skulle gå med farmor? Altså er du helt væk, lød det bramfrit fra teenageren i klippet, som Hemmingsen lagde op (Foto: Splashnews.com/Splash/Ritzau Scanpix)

Spænede ned til Anders

Normalt er det Anders Hemmingsen, der bliver spurgt om selfies, men da han i Parken fik øje på prinsesse Isabella, spurgte han hendes veninde, om hun ville spørge prinsessen om et billede for ham. Det kunne han ikke selv, fordi han sad på de almindelige rækker, der var adskilt fra VIP-afdelingen, hvor Isabella sad med sin veninde.

Der gik kun kort tid, så kom prinsessen ifølge Hemmingsen spænende ned til ham.

- Der er flere, der har spurgt, om det var mig eller hende, der bad om en selfie, og det var altså mig. 100 procent. Jeg var helt klart den, der var starstruck af os to, fortalte han bagefter til B.T.

LÆS OGSÅ: Sætter hus til salg for 20,5 millioner

LÆS OGSÅ: Kendispar venter barn