Anders Hemmingsen afslører: Sådan kommer du på profilen

Drømmer du om at få din video ud på Instagram-profilen 'andershemmingsdk'? Så giver manden bag tips til at blive udvalgt.

Med sine 1,2 følgere er instagramprofilen 'andershemmingsendk' en af de mest populære i Danmark. Siden 2015 har det været muligt at sende billeder og videoer til Anders Søby Hemmingsen, som er manden bag den kendte profil.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller scorer 20-år yngre ‘X-factor’-vinder

Artiklen fortsætter under videoen, med Mads Steffensen på Roskilde Festival 2022.

Herefter vurderer han, hvad der er værd at poste, men hvad er egentlig kriterierne for at få et billede eller en video på profilen?

- Overordnet handler det om at vække følelser i folk. Det sjove, det søde, det sørgelige, det overraskende, det alvorlige, det genkendelige. Det, jeg nok går mest efter, er det genkendelige. Et opslag som folk kan se sig selv i eller relatere til fra deres egen dagligdag. Folk skal gerne opleve, “Haha, det er ligesom os to, Mia!”-stemningen, fortæller Anders, og fortsætter:

- Udover det, så er trends og nyhedsværdi også en vigtig faktor; festivaler, studenter, Tour de France. Ting, der sker lige nu i Danmark og folk taler om. Fællesskabet. Så ja, en god blanding af det hele, og du har en god chance for at blive delt.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard: Under nålen

Ved siden af sit Instagram-virke arbejder Anders for B.T., hvor han laver podcasten 'Helt væk med Hemmingsen'; et program, som hjælper lyttere med at finde, hvad de søger.

LÆS OGSÅ: Olivia Salo afslører: Klar til 'MasterChef'

Anders' favoritopslag

Mellem alle de sjove, søde, sørgelige, overraskende alvorlige og genkendelige ting opslag, som er samlet på Anders Hemmingens instagramprofil, spørger Realityportalen ham, om han har et yndlingsopslag, og til dét er svaret klart:

- Det er umuligt! Alle opslag og stories har hver sin ting, fortæller Anders, som bruger rigtig meget tid på at styre profilen, da følgere konstant sender ting til ham.

Et facit på, hvad der skal til for at Anders poster dine ting, er ikke umiddelbart at finde, men hvis du opfylder ovenstående, skulle chancen ifølge ham selv være god.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-vinder taler ud om stofmisbrug

Hvis du ikke følger profilen endnu, så hop ind og tjek den ud her.