Helle Thorning-Schmidt om Medina: Det må bare ikke ske

Helle Thorning-Schmidt er nær veninde til Medina, og det påvirker hende, når Medina vil stoppe med musikken.

Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt er nær veninde til Medina, og når hun ser Medina være nede i et sort hul og være tæt på at droppe musikken, så reagerer hun.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører overgreb i nyt tv-program

- Da jeg snakkede med hende første gang sådan rigtigt, og hun sagde, hun overvejede helt at forlade branchen, og at hun ikke gad mere, der gik jeg og tænkte meget over det selv og tænkte, det må bare ikke ske det her, fortæller Helle Thorning-Schmidt i Medinas nye dokumentar på discovery+ 'Medina: Hele min historie' og fortsætter:

- Det må ikke ske. Hun har stadig så meget at byde på, og jeg kan mærke, at hendes musik også er hendes terapi. Det er den måde man som kunstner kommer igennem svære ting, fortæller Helle.

LÆS OGSÅ: Medinas store sorg: Stalker skyld i abort

Selvom Medina har været tæt på at stoppe med musikken flere gange, så er det aldrig sket.

- Hver gang, jeg prøver at stoppe, så er det bare ikke rigtig sket. Jeg kan ikke lade være, det er et eller andet, min krop gør. Min hjerne gør det helt selv. Helt af sig selv sætter mit væsen ord på noget, jeg skal sætte ord på for, at jeg kan hele, og jeg gør det aldrig med vilje, fortæller Medina i sit eget program.

LÆS OGSÅ: WHAT: Sådan foretrækker Philine sin kropsbehåring

Se klippet øverst i artiklen.