Festede hele natten: Surpriseparty da Christian kom hjem

Frederik og Mary havde inviteret familie og venner til nattefest på Amalienborg.

I al hemmelighed havde kronprins Frederik og kronprinsesse Mary allieret sig med prins Christians venner for at overraske ham efter gallataflet på Christiansborg.

Hele søndagen havde han som kommende tronfølger haft et officielt program - først hyldest på Amalienborg Slotsplads og siden det store gallataffel, som dronning Margrethe havde inviteret til.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Marys store offer for ægteskabet

Ved gallataflet var der småt med plads til andre end den nærmeste familie og hans otte faddere, så derfor havde han ikke kunnet invitere nogle af sine egne venner med.

Og aftenen inden fødselsdagen havde der ikke været mulighed for at holde den store fest, fordi han skulle være frisk til den store dag.

Så da prins Christian sammen med sine forældre og søskende sent søndag aften kom hjem fra Christiansborg, ventede der ham en kæmpe overraskelse.

I Riddersalen i Frederik 8.s Palæ ventede alle hans gamle og nye skolekammerater samt familiens gode venner.

LÆS OGSÅ: Margrethes rørende ord til Christian

De råbte ifølge HER&NU's oplysninger "SURPRISE!", da han trådte indenfor, og at dømme efter hans overraskede udtryk var det bestemt ikke noget, han havde forventet. Overraskelsen forvandlede sig dog hurtigt til glæde, da prinsen så, hvem der var kommet for at fejre at ham.

Siden kom der også flere af gæsterne fra gallataflet til, og så blev der ellers fyret op for musikken og danset til langt ud på morgenen.

Kongehuset har ikke ønsket at kommentere artiklen, da der er tale om spørgsmål af privat karakter.