Christiane Margueritte Schaumburg-Müller Åxman og Daniel Åxman
Christiane Margueritte Schaumburg-Müller Åxman og Daniel Åxman

Christiane afslører kønnet

Nu ved parret, om det bliver en dreng eller en pige.

Tidligere på måneden smed Christiane Schaumburg-Müller Åxman lidt af en bombe, da hun afslørede, at hun var gravid og 26 uger henne med ønskebarnet. Graviditeten var også kommet bag på Christiane, som egentlig troede, hun var ved at få stress.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører: Havde krav til ny sæson 'Paradise'

Men pludselig stod hun med en positiv graviditetstest i hånden, lige som hun sammen med manden Daniel skulle til at finde ud af, hvorvidt og hvornår de skulle starte i fertilitetsbehandling igen.

LÆS OGSÅ: WHAT! Teitur i livsfarligt stunt

- Jeg kunne slet ikke forstå det, for jeg kunne jo ikke blive gravid. Så det kunne ikke passe, forklarede Christiane i sin podcast.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Pernille forklarer: Derfor vil jeg ikke bo med en mand

Men den tidligere 'Vild med dans'-vært var altså gravid, og hun ved nu, om hun får endnu en dreng, eller om hun også skal være pigemor.

- Det er en lille pige. Vi har talt om en masse navne, men dem holder jeg for mig selv, nu kender I kønnet. Det kan blive to køn, og det ene er ikke bedre end det andet, men når man har en dreng, så er man drengemor og tænker, man er rigtig god til drenge. Når man så får at vide, man skal have en pige, tænker man shit, kan jeg også det? Men selvfølgelig kan jeg det, lød det fra en storsmilende Christiane til HER&NU ved Elle Style Award i dag, og hun afslører også, hvornår hun har termin.

LÆS OGSÅ: 'Grænseløst forelsket'-Sille taler ud om sygdom

- Det er i december, så det er juletid, og det kan jeg jo rigtig godt lide, lyder det fra Christiane.

LÆS OGSÅ: Inden 'Vild med dans': Hun får Dulfi til at droppe smøgerne

Således falder Christianes mirakelbaby helt i tråd med morens kæmpe kærlighed for julen. Christiane har nemlig aldrig lagt skjul på, at jul er noget ganske særligt for hende, og hun blev sågar gift med sin eksmand blot to dage inden jul.

Det er da heller ikke kun Christiane og Daniel, der er jublende lykkelige over udsigten til familieforøgelsen.

LÆS OGSÅ: Fun facts om 20 sæsoner af ’Vild med dans’

- Jeg glemmer aldrig, da jeg fortalte ham, han skulle være storebror. Han blev SÅ glad. Han har en rigtig god alder nu, han bliver jo syv på mandag, og han har ikke den der jalouxi eller noget, så det er helt perfekt.