Lotte Kejser ramt af corona før rejse

Lotte Kejser er blevet smittet med corona, men hun ser meget lyst på sit sygdomsforløb og satser på at være frisk til weekendens rejse.

Det er ikke mange dage siden, at Amalie Szigethy kunne fortælle, at både hun og døtrene, Josephine og Hannah, testede positiv for corona. Og nu er turen kommet til Lotte Lytton Kejser.

Artiklen fortsættes under videoen med Amalie, der er til 'Vild med dans'... 

LÆS OGSÅ: BREAKING: Melvin Kakooza indtager stor værtsrolle

- Så blev den gamle “aktivist “selv smittet med C. Meget godt gået, at jeg har kunne undgå at blive smittet i to år, skrev hun søndag på Instagram, hvor det lød til, at virussen var hård ved hende:

- Søsyge, kvalme, opkast, hoste, muskel ømhed, kulde-fryser… Lige som en god gammeldags influenza.

Dog kan Lotte allerede i dag fortælle, at symptomerne er lettet, og hun har heldigvis ikke været nødsaget til at aflyse noget vigtigt i kalenderen, da hun højst sandsynligt vil være frisk igen til weekenden.

- Mine fysiske møder er dog blevet lavet om til teams-møder, det er fantastisk, at det er muligt. Hvad gjorde vi dengang der ikke var noget der hed corona? Men bare influenza? Vi blev hjemme i vores seng, indtil vi var raske. Tror ikke, vi skal spekulere så meget i det. Om hvorvidt vi må gå ud eller blive hjemme, siger Lotte Kejser til Realityportalen.

Hun tilføjer:

- Jeg har ikke lyst til at rende ud og besøge nogen eller gå på arbejde, hvis jeg er influenzaramt, og det gælder vel også for corona. Coronaen er ved at dampe af igen. Så mon ikke, jeg er frisk til at tage på weekendtur til London.

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

Har fravalgt vaccinen

Lotte Kejser er ikke vaccineret, og hun har tidligere udtalt sig om vaccinen, som hun er meget kritisk overfor.

– Jeg skal ikke vaccineres, fordi jeg er sund og rask. Jeg har ikke lyst til at få sprøjtet sygdom ind i mig helt generelt. De vacciner, der tilbydes, er ikke udviklet over tilstrækkelig lang tid, man kender ikke bivirkningerne. Der er rigtig mange mennesker i verden, som dør af almindelig influenza. Selvfølgelig er der rigtig mange mennesker, der også vil dø af corona, som også er en influenza art. Så det kan ikke rigtig hidse mig op, selvom det er meget beklageligt og helt forfærdeligt, at mennesker dør på grund af en virus. Så jeg har ikke lyst til at lege kispus med mit eget liv. Vi ved simpelthen ikke nok om de vacciner, sagde hun til Realityportalen. 

Det synspunkt har hun stadig, oplyser hun.

Lotte fortæller desuden, at Amalie og pigerne er på toppen igen.

- Alle tre er back on track, lyder det.

LÆS OGSÅ: Jackie åbner op om udfordringer i parforholdet