Amalie og Mikkel: I medgang og modgang

I denne uge var Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov igen kærlige på den røde løber, men sådan har det bestemt ikke været altid. Her får du et overblik over hele parrets turbulente forhold.

Kærlighedsforholdet har i den grad været op og ned for den populære reality-kvinde.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy forklarer rollerne

I denne uge var alt fryd og gammen, da Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov dukkede op sammen på den røde løber for at nyde premieren på det populære show 'VIVA' i Wallmans i København.

- Lidt kærester er man vel altid, annoncerede Mikkel Skelskov kækt om forholdet til forsidefruen Amalie Szigethy, som han også har to børn sammen med.

LÆS OGSÅ: Skønt billede: Overrasket med babyshower

Men sådan har det nu ikke altid været. Kærligheden har i den grad svinget mellem parret, som sammen fik deres første datter, Josephine, tilbage i 2016.

Da Amalie Szigethy dengang tidligt i 2016 fortalte om graviditeten, forklarede reality-baben blandt andet, at de to havde kendt hinanden i fire år. Først som bedste venner, men i 2015 blev de også kærester.

LÆS OGSÅ: Jeppe Risager fortryder deltagelse i reality-tv

Begge var klar over Amalie Szigethys brændende ønske om at blive mor og valgte hurtigt at smide beskyttelsen.

Parrets kommende datter blev angiveligt undfanget i efteråret under en ferie i Los Angeles.

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov om bruddet

Amalie og Mikkel (Foto: Klaus Bo Christensen)
Amalie og Mikkel (Foto: Klaus Bo Christensen)

Siden har forholdet mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov dog været temmelig turbulent og har blandt andet budt på beskyldninger om både utroskab og psykisk terror.

Allerede i marts samme år - længe før parret var blevet forældre for første gang - gik Mikkel Skelskov ud med meldingen om, at forholdet var endegyldigt slut. Angiveligt på grund af hendes utroskab.

LÆS OGSÅ: Asbjørn er igen single

Til Realityportalen sagde Mikkel Skelskov dengang:

- Jeg vil ikke have noget som helst at gøre med Amalie nogensinde, men jeg vil selvfølgelig stadig gerne være verdens bedste far for vores lille pige, for det er selvfølgelig ikke hendes skyld, at Amalie ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt, forklarede han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Kærlighed i poolen

Forholdet blev endnu mere optrappet, da lille Josephine var kommet til verden og forældrene ikke kunne finde ud af samværet.

Mikkel Skelskov måtte se sin datter komme til verden på tv.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne er blevet single

Amalie Szigethy følte sig ikke tryg ved Mikkel Skelskov, og parret endte i Statsforvaltningen, hvor Mikkel Skelskov dog blev tilkendt samvær med datteren.

Amalie Szigethy valgte imidlertid at udeblive fra samværene og blev idømt bøder af Fogedretten.

LÆS OGSÅ: WHAT: Er Regitze og kæresten med i 'Singletown'?

Forholdet mellem de to blev dog igen tåleligt, og Mikkel Skelskov begyndte at se mere til sin datter.

Forsidefruen ville gerne have flere børn og flirtede også med tanken om et donorbarn, men pludselig kunne Amalie Szigethy i 2020 fortælle, at hun og Mikkel Skelskov ventede barn nummer to.

LÆS OGSÅ: Højgravide Liv Martine: Jeg føler mig privilegeret

Til Realityportalen uddybede hun:

- I forhold til at gå ud og finde en ny kæreste og få et barn med ham, så mine børn har forskellige fædre, det synes jeg virker meget uoverskueligt, og det virker meget indviklet. Så derfor tænkte jeg, da jeg begyndte at se Mikkel igen, at det ville da være helt genialt at skulle lave barn nummer to med ham, fortalte hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Dansk sangstjerne scorer millioner

Det var dog som venner og ikke kærester, at parret besluttede sig for at give deres datter en lillesøster, afslørede Amalie Szigethy i et afsnit af  'Forsidefruer'.

Amalie Szigethy forklarede blandt andet, at parret var begyndt at ses igen efter, at hun i havde afsluttet et længere forhold med en svensk mand i 2019.

LÆS OGSÅ: Marco ramt på psyken: Flytter fra Danmark

- Og så har vi det skide sjovt – friends with benefits – og så snakker vi lige pludselig om, at det kunne være hyggeligt at lave en bror eller søster, lige meget hvad fremtiden bringer, sagde Amalie Szigethy i programmet.

Datteren Hannah kom til verden den 26. november 2020 og Amalie Szigethy forklarede samme år, hvordan parret havde bilagt stridighederne.

- Vi har tilgivet hinanden for de fejl, vi har begået. Vi har talt rigtig meget om det, der skete, og vi snakker stadig sammen om tingene. Dét er jo vejen til at komme videre. Vi har lagt paraderne ned. Som det er nu, så er vi bare venner og forældre, sagde hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Her er Schlüters ukendte datter

Amalie Szigethy med datteren Josephine. (Foto: Privat)
Amalie Szigethy med datteren Josephine. (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Mikkel afslører: Vi har hele tiden været kærester

Da Mikkel Skelsov for ganske nylig blev idømt en fængselsdom i en af Danmarks største bedragerisager, fortalte Amalie Szigethy, at hun ikke havde den store kontakt til faren til hendes børn, men på onsdagens røde løber til Wallmanns Dinnerparty var der så igen amoriner i luften.

Her bekræftede parret altså, at de nok engang kalder sig for kærester.

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov om fængselsdommen: Jeg tager det roligt

Måske betyder det også, at parret overvejer endnu en baby.

Amalie Szigethy blev landskendt, da hun i 2010 deltog i realityshowet ’Paradise Hotel’. Siden har hun medvirket i en række andre tv-programmer, bl.a. ’Amalies verden’, ’Divaer i junglen’, ’Fangerne på fortet’ og ’Luksusfælden’.

Mikkel Skelskov er for nylig blevet dømt i en af danmarkshistoriens største svindelsager ‘Operation Greed’, der er en historisk sag om skattesvindel.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV 2 ændrer reglerne i 'Nybyggerne'

I sagen, der omhandler 17 mænd, blev Mikkel ifølge kendelsen dømt for at have hvidvasket 9.423.041 kroner via selskabet Cash Me Aps, og straffen for det lyder på 2,5 års ubetinget fængsel. Derudover mister Mikkel Skelskov retten til at drive valutavirksomhed. Han skal desuden betale sagsomkostningerne.

Mikkel Skelskov ankede dommen på stedet.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne skal i fængsel