Amalie Szigethy og mor Lotte TV-Prisen 2020 (Foto: Anthon Unger)
Amalie Szigethy og mor Lotte TV-Prisen 2020 (Foto: Anthon Unger)

Amalies mor afslører vild nyhed

I tiden væk fra Amalie har hendes mor arbejdet på en helt særlig nyhed, som hun nu løfter sløret for.

Sommeren går på hæld, og for Amalie Szigethys mor, Lotte Lytton Kejser, betyder det, at hun er trukket i arbejdstøjet efter en fantastisk sommer i Grækenland og Danmark med familien.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget har Geggo taget på under Smukfest

Desværre har hun stadig ingen kontakt til Amalie og de to børnebørn Josephine og Hannah, men til gengæld har hun nydt en masse tid med sit tredje barnebarn henover sommeren. Nu lurer et nyt projekt dog i kulissen, og Lotte går et spændende efterår i møde.

LÆS OGSÅ: Lene Beier slår fast: Store udfordringer med ny sæson 'Sommerdrømme'

- Jeg er i fuld gang med at gøre min tredje bog færdig, som selvfølgelig også vil handle om tab, sorg og om accept, fortæller Lotte, som tidligere har udgivet bøgerne 'Scenen er din - Til Amalie fra mor til datter' og 'Scenen er din - Ti år på tv med Amalie'.

Ligesom de to andre bøger vil Lottes tredje bog handle om hendes liv, og hun understreger, at selvom det kun er to år siden, hun sidst udgav en bog, så er der sket meget i hendes liv siden udgivelsen.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise kritiseres for sin ferie med børnene

Amalie og hendes mor har altid haft et tæt forhold, og de har deltaget i en lang række tv-programmer sammen. De stod da også tæt sammen i kampen mod Amalies børns far, Mikkel Skelskov, da de i december måned efterlyste børnene og sagde, at Mikkel havde taget dem uden Amalies accept.

LÆS OGSÅ: Ung mor hylder afdød søn

Hvor meget kan jeg skrive?

Siden da har Amalie dog lavet lidt af en kovending, og nu danner hun atter par med Mikkel. Til gengæld har hun lagt sin mor på is, og de to har ikke set hinanden eller haft kontakt i tre måneder. Alt det vil Lotte formentlig komme ind på i sin kommende bog, men hun er i tvivl om, hvor åben hun kan være i bogen.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler forarger: Upassende!

- Lige nu er der spørgsmål omkring, hvad jeg MÅ skrive om samt spørgsmålet om, hvor meget skade jeg kan gøre overfor min familie og især de små børnebørn ved blandt andet at skrive om de mennesker, der har gjort vores famile fortræd, fortæller hun uden at sætte navn på.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller bliver ny vært på TV 2

Hun understreger dog, at der også er meget positivt i bogen.

- Men min bog handler også om alt det fantastiske og alt det smukke, som jeg trods alt er omgivet af hver eneste dag, fordi jeg selv skaber det, fortæller hun.

Lotte ved endnu ikke, hvornår bogen kommer på gaden.

- Det er meget svært at sige, der er flere korrekturgange, og der altid en masse rettelser. Jeg tror først, det bliver næste forår, hvor den ligger på hylderne, fortæller Lotte.

LÆS OGSÅ: Liv Martine afslører stor nyhed

Lotte udgav sin første bog i 2013, og i 2021 udgav hun så opfølgeren. Det er altså kun to år siden, Lotte sidst udgav en bog om sit liv, men der er sket meget i løbet af de to år.