Liv Martine afslører stor nyhed

Det er en drøm, der går i opfyldelse for den tidligere 'Bagedyst'-vinder.

Liv Martine Hansen har mange jern i ilden i sit job som Influencer, men nu løfter hun sløret for en helt ny satsning og karrierevej, som hun har kastet sig over, og hun er ikke alene.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget har Geggo taget på under Smukfest

- Det her, det har jeg drømt om længe! Min helt egen podcast - eller rettere VORES HELT EGEN PODCAST! En podcast sammen med min mor. Jeg har længe grublet over det der podcast format, da jeg personligt elsker podcast, og lige pludselig, BLING; så kom både titel og ide, skriver Liv Martine i et opslag på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sarah Louise kritiseres for sin ferie med børnene

- Da vi fortæller om formatet til familien, og min bror promte udbryder, at det er genialt, var vi ikke i tvivl! Vores podcast hedder ‘Samtaler på hesteryg’ og foregår, som I måske kan regne ud, på hesteryg! Første afsnit er ude på Podimo.

I første afsnit af podcasten slår Liv Martine fast, at nogle af de bedste samtaler, hun har med sin mor, foregår på hesteryg, når de rider ud i naturel. Derfor kommer indholdet da også vidt omkring både forældreskab, kreativitet, iværksætteri, passion, børneopdragelse og meget mere. Hver gang tager de også fat i en af følgernes spørgsmål eller dilemmaer.

Overfor Realityportalen / HER&NU fortæller Liv Martine da også, at hun er helt vild med sit nye job, som slet ikke føles som et job.

LÆS OGSÅ: Tilstanden forværret: Christiane er grædefærdig

- Det har været og er fuldstændig fantastisk at lave podcast sammen med min mor! Tænk at få lov at lave podcast med verdens bedste mor OG samtidig ride på sine vidunderlige islandske heste! Så bliver det ikke meget bedre, fastslår Liv Martine.