Amalie hylder datter med ny tatovering

Amalie har fået lavet en ny tatovering til ære for sin yngste datter, men denne gang havde hun ikke sin mor med sig.

Det er snart fire år siden, Amalie for første gang lagde sig under nålen og fik en tatovering kort før, datteren Josephine fyldte 1 år. Dengang var det for at hylde sin datter og rollen som mor. Siden er Amalie blevet mor igen, da datteren Hannah kom til verden sidste år, og hun er nu også blevet foreviget på Amalies krop.

LÆS OGSÅ: Amalies datter får job som model

Det afslører 'Forsidefruer'-baben på Instagram, hvor hun deler et billede af sin nye tatovering. Tatoveringen sidder på håndleddet lige over den tatovering, Amalie fik lavet for fire år siden - så der er godt med plads op ad armen til flere børn, hvis Amalie skulle få den idé.

LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: ‘Amalies Baby’ er lavet på en løgn

Amalie havde ikke sin mor med

Tatoveringen er lavet samme sted, som Amalies første tatovering blev lavet, nemlig i The Old Barber Shop, som er kendt fra TV3-programmet 'Tattoosalonen'. Dengang havde Amalie sin mor med sig, men det var ikke tilfældet i dag, selvom Amalie også pryder sin mors Instagram med den nye tatovering.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy og Peter Birch ses igen

- Jeg var ikke med Amalie inde og få lavet tatovering - jeg var på arbejde, og det gør jeg ikke i arbejdstiden. Jeg fik pludselig en SMS med et billede af Amalies nye tatovering med Hannahs navn, fortæller Lotte Lytton Kejser og fortsætter:

- Jeg skal selvfølgelig også have Hannahs navn ved siden af Josefines navn på samme håndled. På det andet håndled står navnet på mit tredje barnebarn, en lille smuk dreng. Alle børnebørn skal på armene uden undtagelse, så hvis jeg får flere børnebørn, og det er der jo en stor sandsynlighed for, da jeg har tre børn, så det bliver nogle flotte arme jeg får.

Da Amalie fik lavet tatoveringen med Josephines navn, var det Lottes idé at få en tatovering, og den idé kunne Amalie så godt lide, at de besluttede sig for at få lavet en begge to.

LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg er bange for mit barns far