Amalie Szigethy: Jeg har super dårlig samvittighed

Amalie har brug for at lette sit hjerte og sin dårlige samvittighed.

Amalie Szigethy, der har termin med sit andet barn i starten af december, er plaget af en del graviditetsgener blandt andet smerter i bækkenet og kvalme. Og fordi hun har Josephine på snart fire år, så kan hun ikke på samme måde som ved første graviditet sove og hvile, når hun havde brug for det.

At Amalie ved første graviditet ikke rørte sig og sov meget, er ifølge Amalie også årsagen til hendes store vægtøgning ved første graviditet, hvor hun lige nåede at runde 100 kilo inden fødslen af Josephine. Det har fået Amalie til at kontakte en kostvejleder, så hun ikke tager lige så meget på anden gang.

LÆS OGSÅ: Amalie efter tre måneders graviditet: Så meget har jeg taget på

- Jeg ville gerne have styr på det mad, jeg spiser, og det fik vi (Amalie og kostvejlederen Helle red.) også, men siden Helle var her for fire uger siden, der har jeg slet ikke kunne leve op til den kostplan, fordi jeg simpelthen har haft det så dårligt, fortæller Amalie i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører kønnet på din baby

Selvom Amalie har haft et inderligt ønske om at leve efter en sund kostplan under denne graviditet, så må hun bare sande, at hendes krop ikke er med på idéen.

- Jeg har bare ikke kunne spise grøntsager og kylling. Så jeg har super dårlig samvittighed overfor Helle, indrømmer Amalie i sin story og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Peter Birch åbner op: Sådan er mit og Amalies forhold nu

- Det er bare gået op for mig, at jeg kommer sgu ikke til det. Jeg tager på, det jeg kommer til at tage på. Jeg har cirka seks måneder tilbage af min graviditet, og så må jeg bare tabe mig bagefter - og jeg skal nok komme stærkt tilbage, lover Amalie, hvis krop lige nu hunger mere efter chokolade end grønt.

- Nu vil jeg bare nyde det, for det kan være sidste gang, jeg skal være gravid. Jeg vil have lov til at spise, hvad jeg vil spise, afslutter Amalie.

LÆS OGSÅ: Efter breakup: Nu får Amanda lavet større bryster