Ærlige Amalie: Jeg har ikke været så god

Amalie Szigethy har svært ved at følge sin kostvejleders råd, når det er weekend.

Da Amalie Szigethy fik datteren Josephine i 2016, vejede Amalie mere end 100 kilo, dengang fik hun hjælp af kostvejleder Helle K. Toft til at smide de overflødige kilo, og selvom Amalie ikke tog langt så meget på under graviditeten med Hannah, så har hun alligevel igen søgt hjælp hos Helle for at komme ned på sin normalvægt.

Følgere af Amalies Instagram profil vil vide, at det går godt for Amalie med at smide sine graviditetskilo, men der er perioder, hvor det går knap så godt, det indrømmer Amalie i en story på Instagram.

- I forhold til min vægt, så har den stået stille de sidste par dage. Jeg har ikke været så god. Det er som om, jeg lidt mister motivationen, når det er weekend, for der er det dobbelt hårdt med to børn, forklarer Amalie, der er alenemor til pigerne Josephine på fire år og Hannah på snart fem måneder.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah jubler: Vi glæder os meget

Amalie fik en del negativ opmærksomhed for sit ærlige opslag, da hun tilbage i januar delte, at hun sendte sin datter i børnehave trods regeringen anbefaling om at holde børn hjemme. Men det har ikke fået Amalie til at droppe sin ærlighed på sine sociale medier.

- Jeg har lidt mere overskud oppe i mit hoved, når Jose er afleveret, og det kun er Hannah. Jeg bliver træt i weekenderne, og så er det der, hvor jeg glemmer at spise, fordi jeg er på, og så lige pludselig får jeg bare lyst til noget sukker, og så er det der, det usunde ryger ned, fortæller Amalie.

LÆS OGSÅ: Amalie i hård udmelding om de andre fruer

LÆS OGSÅ: Amalie åbner op om sit liv på barsel