Amalie til pressemøde på 'Forsidefruer' sæson 7. (Foto: Janus Nielsen.)
Amalie til pressemøde på 'Forsidefruer' sæson 7. (Foto: Janus Nielsen.)

Lykkelig Amalie viser babyen frem

Amalie Szigethy kan nu kalde sig mor til to piger.

Den 29-årige 'Forsidefruer'-stjerne Amalie Szigethy er blevet mor for anden gang, det oplyser hun på sin instagram.

- Hun er her. Har aldrig været så lykkelig i hele mit liv. Min lille bitte skat, lyder teksten til billedet af den nybagte mor med sin lille datter i armen.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald i stor sorg

Hvor mange kvinder har svært ved at forberede sig til fødslen, da fødsler sjældent er ens, har Amalie vidst præcis, hvad der skulle ske og hvornår. Fødslen var nemlig et planlagt kejsersnit, ligesom det var med datteren Josephine, der nu er fire år og som i dag kan kalde sig storesøster. Amalie har valgt at få kejsersnit igen, da hun er bange for at føde, og fordi hun får store børn.

- Nogle kvinder synes, det er helt fantastisk at føde, og de har gode tanker og følelser omkring det, og så er der andre kvinder, som er skrækslagne for at føde. Jeg mener, at man som kvinde skal følge sine intuitioner omkring sin krop, fortalte Amalie til Realityportalen i starten af november.

LÆS OGSÅ: THI KENDES FOR RET: Sandra har fået dommen fra Byretten

Pigerne har samme far

Datteren Josephine har Amalie sammen med Mikkel Skelskov, og selvom Amalie har forsøgt at blive kunstigt befrugtet med en donor ved andet barn, så blev det alligevel Mikkel, der endte med at blive far for anden gang, det fortæller Amalie om i den seneste sæson af 'Forsidefruer'.

- Det er jeg jo rigtig glad for i dag, for nu får jeg jo barn nummer to med samme far, og det synes jeg jo er rigtig dejligt, fortæller hun i ‘Forsidefruer’.

Amalie og Mikkel begyndte at se hinanden igen på en skiferie til Østrig tilbage i januar i år, men selvom forholdet blomstrede op på ny, så er Amalie og Mikkel ikke kærester i dag, men er blot forældre sammen. Hvordan Amalie og Mikkel deler børnene imellem sig, vil Amalie ikke åbne op omkring.

LÆS OGSÅ: Lykkelig Christiane: Jeg kan ikke vælge!

Se opslaget på Instagram, hvor Amalie deler det første billede af sin nyfødte datter

LÆS OGSÅ: Annemette Voss i krise: Det er ubærligt 

LÆS OGSÅ: Annemette Voss i krise: Det er ubærligt