Amalie Szigethy i smertehelvede

Amalie Szigethy ville bare løbe en tur, men nu kan hun ikke gå.

Amalie Szigethy er i fuld gang med at finde formen frem igen efter sin fødsel af datteren Hannah tilbage i november. I sidste uge fandt hun igen løbeskoene frem og fik lidt kvalitetstid i form af en løbetur, men det gav bagslag, afslører Amalie i en story på Instagram.

- Jeg var jo ude og løbe i sidste uge, hvor jeg løb næsten seks kilometer. Det har så resulteret i en skade i mit ene ben og faktisk også nede i min fod. Jeg ved ikke, hvad det er, der er sket, og om jeg har lavet en forstrækning eller hvad, det er, men jeg har næsten ikke kunne gå, fortæller Amalie, der som alenemor til to piger ikke bare kan smække benene op i weekenden.

LÆS OGSÅ: Amalies datter bidt i ansigtet af hund: Det vil kunne ske igen

- I og med jeg står op næsten hele tiden, fordi jeg har Hannah, så har jeg bare været i smerter fuldstændig. Og der er jo ikke rigtig noget, der hedder at sidde og slappe af, når jeg har to små børn fuldtid. Så det har bare gjort SÅ ondt, fortæller Amalie fortsat.

Amalie nyder tiden med sine to døtre, Josephine og Hannah (Foto godkendt af Amalie: Amalie Szigethys Instagram)
Amalie nyder tiden med sine to døtre, Josephine og Hannah (Foto godkendt af Amalie: Amalie Szigethys Instagram)

Ikke nok med at smerterne i benet har plaget Amalie, så har hun også en dårlig seng, så hun kan ikke engang om natten få slappet af. Amalie har dog bestilt en ny seng, men der er ventetid på den.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah jubler: Vi glæder os meget

- Så jeg har bare være totalt lillepige oppe i mit hoved, hvor jeg synes, det har været så unfair, at der ikke er noget tid, hvor jeg kan slappe af, men sådan er det jo bare, siger Amalie, der håber, at hun snart kan løbe igen, og hun ved da godt, hvordan hun bør løbe næste gang.

- Måske burde jeg også have taget den lidt med ro, men det er typisk mig at give den fuld skrue, og så får jeg fandme en skade i benet. Det var nok også de forkerte løbesko, overvejer Amalie.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne gravid og forlovet med 10 år yngre mand

LÆS OGSÅ: Besvimede i 'Hjem til gården': Ikke alt blev vist på tv