Indbrud hos Amalie: Jeg troede aldrig, det ville ske for mig

Amalie var kun væk i 10 minutter, men det var lang tid nok til, at en tyv fik frit spil.

Amalie Szigethy fik noget af et chok, da hun i går hentede sin datter Josephine i børnehave. Mens hun var inde og hente datteren, fik hun nemlig uventet besøg.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

- I dag er der sket noget, som jeg aldrig troede, kunne ske for mig. En tyv har været inde i min bil. Jeg opdagede det ikke, før jeg skulle høre musik, og bilen satte over til bluetooth. Tyven stjal min telefon. Altså en iphone. En IPhone 12 Max Pro. Jeg købte den, lige da jeg havde født Hannah. Til at starte med troede jeg ikke på, at en tyv på under 10 minutter, som jeg var væk, ville åbne min dør og som det eneste tage min telefon. Specielt fordi både min pung og taske også lå fremme. OG så foran min datters børnehave. Men jo, det var det, som skete, skriver Amalie i en række stories på sin Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Strid mellem ‘Forsidefruer’-stjerner: Amalie lagt på is

- Tyven åbnede min dør til min bil og tog min telefon og skulle måske have slukket den, inden jeg kunne spore, hvor den var. Nu kan jeg naturligvis ikke fortælle, hvor min datter går i børnehave, men jeg kan fortælle, at det ikke er der, min iPhone viser sig at være, men tæt på. Omkring 12-15 minutters gang, hvis ellers tyven var på gåben, hvilket jeg går stærkt ud fra.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus

Her viser Amalie et billede af, hvor tyven har befundet sig - kortet peger på, at tyven var i Lyngby Storcenter. Inden hun kom hjem, var telefonen dog slukket, og hun kunne ikke længere spore den. Derfor regnede Amalie med, at telefonen var væk for altid, og hun skyndte sig at bestille en ny og glædede sig over, at hun trods alt har backup af alt på den gamle telefon.

LÆS OGSÅ: Amalie og Gunnvør er stadig i krig

Men et par timer senere kunne hun igen spore sin telefon i Lyngby, og hun har uploadet kort på Instagram og spurgt sine følgere, hvor det er. Det må altså vise sig i løbet af i dag, om detektivarbejdet vil virke, og Amalie får sin telefon igen.