Amalies vilde vægttab: Sådan tabte jeg mig

Amalie er næsten tilbage til sin normalvægt.

Amalie Szigethy blev i november mor for anden gang, da lille Hannah kom til verden ved kejsersnit. Amalie tog 30 kilo på i vægt under graviditeten, og selvom det kan lyde af meget, så er det ingenting sammenlignet med, da hun var gravid med Josephine, Hannahs fireårige storesøster. Dengang tog hun 41 kilo på.

- Jeg bliver aldrig den type kvinde, som kan forholde mig slank gennem en graviditet, fortalte Amalie i begyndelsen af graviditeten med Hannah. Hun blev derfor positivt overrasket over udfaldet.

- Det skyldes nok, at jeg laver så mange ting og har været mere i bevægelse i de her ni måneder. Jeg har jo også Josephine, som jeg er meget aktiv sammen med, har hun tidligere fortalt Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Populært program tilbage med KÆMPE ændring

Børnene holder hende aktiv

Der er nemlig ikke samme rum til at hvile, når man har en fireårige datter, og det har Amalie ikke kun mærket under graviditeten, men også i tiden efter, hvor hun har været meget alene med de to børn. Det betyder, at Amalie blot tre måneder efter fødslen er nede og veje 68 kilo, som kun er fire kilo fra hendes normalvægt.

- Jeg bevæger mig meget i løbet af en dag og sidder nærmest ikke ned, fortæller Amalie i en spørgerunde på Instagram.

Amalie nyder tiden med sine to døtre, Josephine på fire år og Hannah på tre måneder (Foto: Amalie Szigethys Instagram)
Amalie nyder tiden med sine to døtre, Josephine på fire år og Hannah på tre måneder (Foto: Amalie Szigethys Instagram)

LÆS OGSÅ: Ærlige Oh Land: Det mener jeg om Martin Jensen

Udover den motion hun får af at være alenemor til to, får hun også lidt ekstra hjælp til at håndtere kosten.

- Jeg får hjælp af min kostvejleder, Helle, men det skal siges, at jeg stadigvæk nyder en lækker middag eller spiser chokolade hist og her, og en gang imellem tager jeg en hel dag fyldt med usunde ting, fortæller Amalie og tilføjer, at hun også taber sig ved at amme.

LÆS OGSÅ: Blachman smittet med corona

Arret heler stadig

Indtil videre nøjes hun med at spise sundt og holde sig aktiv med børnene, men på sigt er planen at komme igang med træning. Det har hun måtte udskyde, fordi hendes krop stadig er i en helingsproces oven på kejsersnittet i november.

- Jeg kan stadigvæk ikke dyrke sport. Det havde jeg heller ikke, hvis fitness var åbent. Jeg skal stadigvæk vise hensyn til mit ar. Jeg kan mærke, jeg får ondt i det, hvis jeg laver for meget. Nu er det også kun tre måneder siden, så alt er stadigvæk nyt, fortæller Amalie, som dog er fortrøstningsfuld.

- Men inden jeg får set mig om, kan jeg alle de ting, jeg kunne før. Er helt ok med processen og min krop. Jeg ved, at jeg kommer tilbage igen, lyder det optimistisk fra den nybagte mor.

LÆS OGSÅ: Ekspert fanget i eget gældskaos: Brugte fars arv på kulørte drinks

LÆS OGSÅ: Lenny i kærestesorger: Jeg har tabt syv kilo