Mattias Hundebøll med opsang til statsministeren: Det er sindssygt

Den tidligere tv-vært har igen fundet en anledning til at slå et slag for børnenes trivsel og velfærd.

Over sit bryst har Mattias Hundebøll fået tatoveret far, og det taler næsten for sig selv: Han er far med stort F.

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner forklarer: Det var den rigtige beslutning

Derfor tager han også gerne rollen som 'børnenes advokat' på sig, og da statministeren i weekenden tog endnu et skridt ind i den sprængfarlige debat om den såkaldte ”samfundskontrakt”, så den tidligere 'Vild med dans'-vært igen sit snit til at komme med et opråb på børnenes vegne.

- Hvis jeg skal opfylde min samfundskontrakt, yde et fuldtidsengagement til vores velfærdsstat, hvor jeg i forvejen betaler topskat og har gjort det i mange år, så skal i ******* også sørge for nogle ordentlige forhold for vores børn, lød det fra Mattias Hundebøll i et opråb på Instagram til Mette Frederiksen, som engang udnævnte sig selv som 'børnenes statsminister'.

LÆS OGSÅ: Efter forgiftning: Line Hoffmeyer har skidt nyt om helbredet

- Vores vuggestuer og børnehaver er udsultede. Der mangler folk overalt. De normeringer vi skreg på for 1700 dage siden, er pist forsvundet. Vores skoler er i ruiner. I sparer og sparer. Børn bliver kastet ud i skolesystem som femårige. Det er vanrøgt. Det er sindssygt, fortatte han.

Den 41-årige tv-personlighed taler af erfaring. Han er far til tre børn, som han formentligt må aflevere i fortravlede daginstitutioner, hvis han selv skal arbejde. Han har sønnerne Carl-Egon på otte år, Ejner Bob på fem år og datteren Soleima på et år.

Se Mattias Hundebøll opsang i videoen på Instagram herunder.