Realitystjerne jubler over graviditet: Jeg er pavestolt

Den tidligere deltager i 'Stjerner i trøjen' og hustruen skal være forældre for tredje gang.

En plus en giver fem, hvis man spørger journalist, tv-vært og musiker Mattias Hundebøll. Det er i hvert fald, hvad han skriver på sin Instagramprofil, hvor han deler den glædelige nyhed, at han igen, igen skal være far.

- Jeg har de største sommerfugle i maven over, hvad der ligger i Maries mave. April 2022 bliver en fest, skriver den tidligere 'Stjerner i trøjen'-deltager.

Artiklen fortsættes under videoen med Simone og Philip May, der gæster 'Vild med dans'...

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Sådan er mit forhold til Melissa i dag

Mattias Hundebøll blev i 2016 gift med Marie Hundebøll Plum, og parret har i forvejen drengene Carl-Egon og Ejner-Bo, der nu hver især kan se frem til at blive storebror, når foråret rammer.

- Drengene glæder sig! Lillefisen spræller og hikker og hygger derinde i varmen. Og jeg er så pavestolt og lykkelig over at skulle være far til tre, skriver 39-årige Mattias endvidere i sit opslag, hvor han også deler scanningsbillederne.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-mor vil ikke stå i vejen for Rachels drøm

Han deltog i 2020 i realityprogrammet 'Stjerner i trøjen', som foregik på Bornholm. Her røg han ud lige før finalen, og den primære årsag til exittet var, at han ikke længere kunne holde ud at undvære sin familie.

LÆS OGSÅ: Vil være forældre sammen: Afslører deres deadline