Afslører stor hemmelighed

Nu deler han endelig den hemmelighed, han har gået og holdt på.

For to uger siden gennemførte Rasmus Lindbjerg sit første halvmarathon, og det må siges at have været noget af en udfordring for tv-kendissen.

LÆS OGSÅ: WHAT! Knaldperlen tilbudt 'Bachelorette'

Han havde nemlig aldrig løbet så langt før, og hans følgere på Instagram var da også vidne til den milde panik hos 'Prince Charming'-vinderen, der ikke ligefrem havde øvet de lange løbedistancer forinden og som lå søvnløs natten op til.

Efterfølgende delte han sin løbetur i et par videoer, hvor man ser ham gennemføre turen i det jyske, men det er ikke alt, han har ladet omverdenen vide om sin tur.

- Jeg har jo bevaret en hemmelighed omkring mit løb, og det er, at jeg har endnu ikke offentliggjort, hvor lang tid det tog mig, og den tager jeg med i graven, fortæller han i ugens afsnit af 'Marcus og Realitypanelet'.

Dog er det ikke lang tid, der går, før programmets anden gæst, Jackie Navarro, får ham til at spytte ud.

- Det er halvanden time gange to, indrømmer Rasmus til sidst, og den skarpe matematiker vil nok godt kunne regne ud, at det giver tre timer.

LÆS OGSÅ: Jackie åbner op om bruddet: Det var synd for børnene

Hyggede sig med drinks

I afsnittet stiller værten Marcus Eklund da også det kritiske spørgsmål, hvorvidt Rasmus kun løb, da han havde tændt for kameraet.

- Jeg vil sige, at jeg havde jo regnet med, at jeg skulle gå det meste. Hvis jeg skal være ærlig, så er min erindring, at jeg først begynder at gå lidt, efter jeg har løbet næsten seks kilometer. Så begynder det at være sådan lidt nogle intervaller med lidt gå/løb, forklarer han.

I videoerne ser man dog primært en løbende Rasmus med sved på panden, og det er altså særligt andre mennesker øjne på ham, der får ham op i tempo.

- Det er også derfor, jeg vil sige, at jeg tror ikke, jeg kan klare et halvmarathon i København, fordi der er mennesker, der står og hepper hele vejen igennem, og her i Jylland er det meget i skove og på marker, hvor der ikke er andre mennesker, så der kan du godt lige gå lidt og hygge dig lidt, forklarer Rasmus, der blandt andet fik sig en strawberry daiquiri på vejen, og fortsætter:

- Men jeg vil sige, at hver gang der var folk, der stod og heppede, så satte jeg i løb igen.

LÆS OGSÅ: Akavet date i ‘Bachelorette’: Nu afslører Joachim hvorfor

Lyt til hele afsnittet af 'Marcus og Realitypanelet' herunder: