Kærligheden kom uventet: Vi tog chancen

Parret vil gerne inspirere andre med deres budskab - både i forhold til livet og boligindretning.

I ægteparret Isabella og Naphtali Normann Noers kolonihavehus i Sydhavnen summer det af kreative og finurlige løsninger præcis som deres indretning i TV 2- programmet 'Nybyggerne'.

LÆS OGSÅ: Grev Felix i kovending: Dropper ud

Selvom byggeprocessen i 'Nybyggerne' var en tidsrøver, nød parret
også godt af
de små pauser
nede ved fjorden. – Vores
store hobby
er at surfe, og
det fik vi også
gjort et par
gange under
optagelserne
Selvom byggeprocessen i 'Nybyggerne' var en tidsrøver, nød parret også godt af de små pauser nede ved fjorden. – Vores store hobby er at surfe, og det fik vi også gjort et par gange under optagelserne

For dem er kærligheden til hinanden det hemmelige våben i deres værktøjskasse – og den er kun vokset efter deres oplevelse i programmet.

– Efter optagelserne kom vi nyforelskede hjem. Vi var realistiske om, at vi kunne blive trætte af at gå op og ned ad hinanden i otte uger, og at det store pres kunne føre til konflikter mellem os. Så derfor overraskede det os, hvor meget tættere vi faktisk blev efterfølgende, siger Isabella og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Gustav valgt fra i 'Landmand søger kærlighed': Det fik store konsekvenser

– Der er bare noget særligt ved at se sin partner i en ny ramme. Det gav os en fornyet respekt for hinanden.

Søskendes værk

Til daglig arbejder
Isabella som psykolog, hvor hun har sin
egen private praksis.
Naphtali er uddannet
som teknoantropolog,
men er ledig på nuværende tidspunkt.
Til daglig arbejder Isabella som psykolog, hvor hun har sin egen private praksis. Naphtali er uddannet som teknoantropolog, men er ledig på nuværende tidspunkt.

31-årige Isabella og 37-årige Naphtali har været sammen i tolv år, men dengang var de ikke straks på vej til at blive kærester. Det var Naphtalis storebror og Isabellas storesøster, som er gift, der spillede en afgørende rolle i at samle dem.

LÆS OGSÅ: Reagerer på Bendtners romance med Sus: Opbakning til Clara

– Vi mødte hinanden for første gang til deres bryllup, men der havde jeg en anden kæreste. Og der gik mange år fra, at jeg brød med min daværende kæreste, til at det blev et rigtigt set-up planlagt af vores storesøskende. Men det virkede, fortæller Naphtali.

Isabella i fuld sving
i tv-programmet.
Isabella i fuld sving i tv-programmet.

Trods tøven om at være kærester i starten, så tog de chancen og har ikke fortrudt det siden. Det er også det budskab, de gerne vil inspirere andre med i forhold til livet og boligindretning.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-deltager tæt på at give op: Gæld på 488.000 kroner fordelt på 19 lån

– Vi håber, at folk bliver inspireret til at drømme stort, at turde tage chancer, at lave fejl, at skifte mening og i det hele taget bare at skrue op for sig selv.

– Vi forsøger aktivt at undgå, at lade os styre og begrænses af usikkerhed, men bare gå med vores idéer og drømme, siger Isabella.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: 'Robinson'-deltagerne får mad inden hver dyst