Boris Laursen til premiere på 'Blokhavn' i Imperial (Foto: Anthon Unger)
Boris Laursen til premiere på "Blokhavn" i Imperial (Foto: Anthon Unger)

Boris Laursen om bog: Det løber mig koldt ned ad ryggen

Nu afslører Boris Laursen detaljer om sin kommende bog.

For 195 kroner kan man købe adgang til Boris Laursens e-bog, som udkommer 3. juli, men man skal være hurtig, for der er kun 500 eksemplarer til den pris, skriver Boris på sin hjemmeside til formålet, som er gået online i dag kl. 13.13.

LÆS OGSÅ: Fetterlein skriver kontrakt med F.C. København

- Efter udgivelsen den 3. juli vil prisen stige til 295,00 kr. Så skynd dig at sikre dig bogen til den attraktive forudbestillingspris! Grib chancen og forudbestil i dag for at spare 100 kr. og få adgang til indholdet, så snart det udkommer, lyder det på hans hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Mette Frederiksen rækker ud til 'Paradise'-vært

Det lader altså til at være korrekt, som Boris Laursen i går bekræftede, at der kommer en bog ved navn 'Min ærlighed - Den anden side af historien', hvor han vil fortælle sin oplevelse af forholdet og bruddet med søsteren.

– Det tog mig 10 år, før at jeg fik nok. 10 år med løgne. 10 år med vilde højder og skræmmende lavpunkter. 10 år før at den sidste dråbe endeligt fik bægeret til at flyde over, skriver Boris Laursen yderligere om bogen, og beskrivelsen vidner om, at det ikke har været en nem bog for ham at skrive.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: 'Bachelorette' kyssede bag kameraet

- Jeg har det underligt med at skrive denne bog, men på den anden side er jeg også lettet. Tanken om offentligt at lufte ud for min families drama igen, løber mig koldt ned ad ryggen. Men på grund af min situation, vil jeg gerne dele min side af vores liv. Jeg har haft trukket mig tilbage i mange år for at fokusere på mit eget liv og skabe min egen karriere. Nu vil jeg dog for sidste gang komme med min side af sandheden.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Nicklas klar til stort skridt med kæresten

Bogen kan bestilles her.