Naja Stencel fra 'Robinson' og kæresten
Naja Stencel fra 'Robinson' og kæresten

Fik kæreste under 'Paradise Hotel'

Naja Stencil kom hjem med gode ferieminder og en kæreste fra sit 'Paradise Hotel'-eventyr.

Det var lidt af en bombe, Viaplay smed, da de afslørede, at Naja Stencil er en del af den nye sæson af 'Paradise Hotel'. Den garvede 'Robinson'-babe er dog ikke blandt deltagerne, men udgør i stedet et dommerpanel sammen med Philip May og Anne Plejdrup.

LÆS OGSÅ: Philip May har dårlig samvittighed: Har levet på en løgn

Men nu afslører Naja, at hun fik meget mere end en eksotisk rejse og en tv-deltagelse ved at rejse til Mexico.

- Endelig må jeg poste lidt billeder fra Mexico! SÅ FED OPLEVELSE, jeg har delt i smukke omgivelser med skønne mennesker. Fun fact, min kæreste og jeg blev faktisk kærester nede i Mexico, skriver Naja i et opslag på Instagram, hvor hun viser billeder af sin tid i Mexico.

LÆS OGSÅ: Tobias Friberg afslører ny baby

Sådan blev de kærester

Optagelserne sluttede i marts sidste år, og Naja har altså dannet par med kæresten Nicolas i lidt over et år nu. Overfor Realityportalen / HER&NU afslører hun dog, at de ikke mødtes i Mexico.

- Det hele starter med, at vi har bestilt en hyggelig tur til Paris, hvor vi skal på vores første ferie sammen, men så får jeg så den her besked fra Viaplay, som gerne vil have mig til Mexico, så vi vælger faktisk to dage før at afbestille rejsen og tage til Mexico. Jeg fik lov til at tage ham med, fordi der var de her omstændigheder med, at vi skulle på ferie, fortæller Naja og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: 'Bachelorette' kyssede bag kameraet

- Så vi var i Mexico de her 4-5 dage, og den andensidste dag var vi nede på en mega smuk strand, hvor man også kunne se det gamle hotel. Der skulle han til at spørge mig om kærester, men så fik han mega kolde fødder, og så ender vi med attage tilbage til vores airbnb, og så står vi ude på altanen og nyder en flot stjernehimmel, og så spørger han mig om kærester.

LÆS OGSÅ: Fetterlein skriver kontrakt med F.C. København

Dagen efter fløj de hjem til Danmark - nu som kærester. Se Najas billeder fra turen herunder: