Fie Laursen afslører nyt om manden

Der er en særlig grund til, at manden i Fies liv ikke bliver vist frem på hendes sociale medier.

I over ti år har Fie Laursen været et kendt ansigt, der på forskellige måder har delt ud om alle sider af sig selv og sit liv online.

LÆS OGSÅ: Clara Nedergaard planlægger stort skridt med Samuel

Men på det seneste er Fie begyndt at holde sine kort en del tættere på kroppen, og det er der en grund til.

I en lang række stories på Instagram fortæller hun om, at hun har oplevet, at folk online har stalket og sendt grimme beskeder til folk i hendes omgangskreds. Det skete for eksempel, da hun i sin tid offentliggjorde, at hun var gravid, hvor fem forskellige mænd fik beskeder fra en masse fremmede, der skrev grimme ting om Fie.

LÆS OGSÅ: Efter barsel: Sunnvá har taget en stor beslutning

I sidste uge offentliggjorde 27-årige Fie så endnu en stor nyhed fra sit liv: at hun skulle giftes i denne uge.

- Det samme er sket de seneste par dage, hvilket virkelig har chokeret mig. Jeg var sådan, jeg skal giftes, og det er så smukt, og det er så fantastisk at kunne dele det. Men i stedet for at være glade, så søger folk til had og vil ødelægge det og gøre folk utilpasse, forklarer Fie i sine stories.

Fie har altså ikke delt, hvem den udkårne er, fordi hun af erfaring kender alt for godt til det stormvejr, der er på vejrudsigten, hvis hun gør det.

Det stopper dog ikke folk i at forsøge at finde frem til hendes mand alligevel.

- Igen går folk igennem mine sociale medier og stalker og forsøger at finde ud af, hvem det kan være. Og jeg tager ikke engang pis på jer, når jeg siger, at over ti mænd i mit liv - også mænd, jeg ikke engang har mødt, men som jeg bare følger på Instagram - er blevet chikanerede. De har for eksempel skrevet "Du skal ikke gifte dig med hende", og det gør de jo heller ikke, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex afslører termin

Fandt hendes mand

Det er da også lykkes nogle af online-hajerne at støve manden op, men de grimme beskeder har tydeligvis ikke haft den ønskede effekt, for Fie har bekræftet, at parret allerede er blevet gift.

- Det, der også skete, var, at nogen fandt min smukke mand og skrev omkring ti beskeder til ham. Han læste dem højt for mig, og han kunne se, at jeg blev virkelig utilpas, for jeg var virkelig ked af, at han skulle chikaneres på den måde, fortæller en nygift Fie og forklarer, at mange enten skriver løgne eller skriver ting om hendes fortid, som hendes mand godt ved alt om i forvejen.

- Han kender mig bedre, end nogen af jer gør. Men det gør stadig ondt at modtage had og at folk, jeg elsker, modtager had.

LÆS OGSÅ: Mette afslører: Kyssede endnu en 'Bachelorette'-fyr

Fie fortæller også, at uvejret har ramt hendes familie gennem tiden. Hendes mor har for eksempel modtaget nogle af Fies voksenvideoer, hvilket gjorde hende utilpas, og Fies mormor er blevet ringet op og truet med ordene "Vi kommer efter dig".

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-fyr overfaldet