Nynne efter bruddet: Jeg skal arbejde med mig selv

Efter et par måneder som single tager Nynne Larsen nu hul på et år, der blandt andet står på traumeterapi og en detox fra mænd.

Nynne Larsen må siges at have bevæget sig i modvind gennem 2023.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming åbner op om morens død: Det var voldsomt

Året startede ud med, at retssagen, hvor hendes ekskæreste Robert Hansen var tiltalt for vold, blev udskudt, for at han så i sommer blev dømt skyldig, og så brast kærligheden i december mellem Nynne og hendes nu ekskæreste, 'True Love'-stjernen Alexander Bjørklund, efter de havde været sammen i et år.

Da realityparret gik fra hinanden, fortalte Nynne, at det skete på "udramatisk" vis, mens Alexander forklarede, at parret havde for mange konflikter, som de var lige gode om.

Nu markerer årsskiftet så, at Nynne tager hul på et splinternyt kapitel af sit liv. Det fortalte hun, da Realityportalen mødte hende til premieren på 'Mean Girls' i Palads.

- Det bliver et "New year, new me"-år. Jeg er begyndt at gå til noget traumeterapi, så jeg kan få arbejdet med mig selv og mine reaktionsmønstre og forstå både den måde, jeg agerer over for andre, men også den måde, jeg lader andre behandle mig på. Det bliver et voksent år, på en eller anden måde, fortalte hun.

LÆS OGSÅ: Efter brud: 'Paradise Hotel'-Lucas giver status på kærligheden

Den tidligere realitydeltager slog dog fast, at hun har det virkelig godt for tiden, og hun hviler i sin civiltilstand som nyligt single.

- Singlelivet er, som det nu engang er. Jeg detoxer fra mænd. Jeg har ingen mænd i mit liv. Jeg er tilbage i den klub, Sille (Nimholm, red.) og jeg startede, "Mandehaderklubben". Hun påstår godt nok, at det er på lånt tid, men jeg lover hende, at nu er jeg tilbage for good. Vi skal lige tale om, at jeg skal have en formandspost, lød det fra Nynne med et glimt i øjet.

- Jeg swiper ikke engang på Tinder. Jeg spiller Candy Crush. Det er der, mine prioriteringer ligger. Det er bare mig og min hund, Theo.

Har fundet lejlighed

Nynne og Alexander havde nået at flytte sammen i hans lejlighed, mens de stadig fløj på deres lyserøde sky. Derfor betød bruddet også, at hun skulle på jagt efter et nyt sted at slå sine rødder, og det har hun nu fundet.

- Jeg har fået lejlighed og får nøglerne på fredag. Jeg kan godt mærke, at jeg går og tæller dagene og timerne. Det er to minutter væk fra min mor. Det er stor en etværelses lejlighed, jeg må have Theo der, og der er gratis parkering. Det er bare super godt alt sammen, fortalte hun og satte ord, hvordan det har været at stå uden tag over hovedet den seneste halvanden:

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: De kendtes vilde outfits til 'Mean Girls'-premiere

- Jeg bor lidt rundt omkring. Jeg har følt mig lidt som en nomade efter mit brud med Alexander. Men jeg er primært hos min mor, og det er dejligt, og jeg er super taknemmelig for det. Men jeg er 28, så jeg kunne også godt tænke mig ikke at bo hjemme.

LÆS OGSÅ: Linse indrømmer: Jeg har været utro altid