Nynne Larsen afslører ny uddannelse

Det viste sig, at bruddet med Alexander var det bedste, der kunne ske for Nynne Larsen

Efter et turbulent 2023, som startede med retssag og endte med et overraskende brud fra  'True Love'-stjernen Alexander Bjørklund , er Nynne Larsen mere end klar til 2024, som i den grad lader til at blive hendes år. 

Det skriver hun på Instagram med et billede fra Australien, hvor hun for 2,5 måned siden surfede rundt.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-babe afviser fængselsrygter

- Hvad jeg ikke anede var, at min (nu eks) kæreste ville gå fra mig indenfor en uge, og at jeg skulle til at starte forfra - for mig selv. Gud hvor jeg græd i starten - jeg husker, at jeg slet ikke kunne overskue, hvordan jeg nogensinde skulle nå i mål, eller hvordan jeg skulle blive glad igen, skriver hun i en storuy på Instagram og fortsætter:

- Men hvor er jeg stolt af mig selv, og hvor er det virkelig det bedste, der er sket for mig. Jeg knuselsker at bo alene i mit lille hjem, jeg knuselsker mit arbejde, som jeg fik tilbudt dagen efter, han skred, og fra på onsdag kan jeg kalde mig en stolt pædagogstuderende. SÅ mange gode ting kommer, tydeligvis, når man venter det allermindst. 

LÆS OGSÅ: Derfor "crashede" Teitur finalefest på 'Paradise'

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Nynne om hendes uddannelsesskift. Hun har tidligere læst til markedsføringsøkonom og er uddannet kontorassistent, men hun har ikke lagt skjul på, at det måske ikke helt var hende alligevel. 

LÆS OGSÅ: Her er Magnus Saugstrups private kærlighed

Til gengæld er pædagogfaget ikke helt uvant for den tidligere reality-deltager, som har arbejdet som pædagogmedhjælper den seneste tid.