Elvira taler ud: Det skete der i julen

Julen 2023 er en tid, som Elvira Pitzner aldrig glemmer.

I snart to måneder har Elvira Pitzner været tilbageholdt i Dubai, hvor hun i første omgang blev fængslet, efter hendes eksmand Milad Saadati havde anklaget hende for blandt andet utroskab, som på de kanter kan udløse op til tre års fængsel.

LÆS OGSÅ: 'Love is blind'-par venter deres første barn

Selvom hun nu har fået sine hunde ned til sig, og hun af flere omgange har haft besøg af sin mor, så lægger Elvira ikke skjul på, at de seneste måneder har været svære. Der er især én ting, der har været enormt svær for diamantdatteren.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Kæmpe konflikt på ceremonipladsen

- Jeg har lyst til at være ærlig og åben omkring de ting, jeg kan fortælle om.I år gik jeg glip af hele julen, og særligt i år havde jeg glædet mig meget. Jeg skulle nemlig for første gang i mit liv hoste juleaften i mit hus! I slutningen af november mødtes jeg med familien i London, hvor vi købte fint julepynt og gaver ind, skriver Elvira på Instagram og fortsætter:

- Det er første gang i hele mit liv, at jeg holdt jul alene uden familien. Julen 2023 vil jeg aldrig glemme. Vi skulle have været fem voksne og fem hunde hjemme hos mig, præcis som vi kan lide det. Dem, der har fulgt med, ved, at jeg elsker at stå på ski, og jeg er på skiferie hvert år. Det er også blevet aflyst. ¨

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Paradisoerne amok til finalefest

Elvira understreger, at hun bestemt ikke brokker sig over solskin, og hun forsøger da også at nyde vejret i Dubai, men hun elsker sne og savnede Danmark ekstra meget, da det det meste af december var dækket af sne.

LÆS OGSÅ: Vivi i kovending: I tvivl plastikoperationer

- Den 24. december 2023 blev jeg ringet op af min storesøster, som var til gudstjeneste med vores kusine, fætter, faster og farfar, traditionen tro. Hun tog mig med på FaceTime, hvor jeg sammen med dem sad og sang med på salmerne. Jeg prøvede at rekreere noget dansk julemad til mine libanesiske venner, som jeg holdt jul med, men jeg skal være ærlig og sige, at det ikke helt lykkedes at genskabe det, jeg normalt laver i Danmark, indrømmer hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Elvira taler ud: Chikane, trusler og afpresning

- Senere på aftenen talte jeg i telefon med min mor, søskende og ikke mindst mine to dejlige hunde. Jeg ærgrer mig særligt over, at jeg ikke kunne fejre jul med farfar i år, da jeg jo må sande, at han er 92 år, og at man aldrig ved, hvornår det bliver hans sidste juleaften Nogle af de smukkeste minder og mest magiske tid gennem mit liv, har altid været i julen. 

LÆS OGSÅ: Linse indrømmer: Jeg har været utro altid

Elvira slutter sit opslag med slå fast, at hun håber, hun kan tage revanche i år.