Elvira taler ud: Chikane, trusler og afpresning

Efter flere måneders tavshed udtaler Elvira Pitzner sig for første gang om situationen, hvor hun er tilbageholdt og anklaget for utroskab i Dubai.

De seneste måneder har historien om Elvira Pitzner, der er tilbageholdt i Dubai og anklaget for utroskab mod ekskæresten Milad Saadati, været på de flestes læber.

LÆS OGSÅ: Opdatering fra Dubai: Ansvaret ligger altid hos os selv

Efterhånden har alle andre end Elvira udtalt sig om sagen, hvor hun tilbage i slutningen af november blev anholdt, varetægtsfængslet og senere løsladt og nu afventer, at sagen bliver behandlet, senest Mortada Haddad, som Elvira var sammen med, da hun blev anholdt.

Indtil nu.

Elvira har nemlig netop taget bladet fra munden og sætter i et længere opslag på sin Instagram ord på hele situationen.

- I løbet af de sidste måneder har jeg været igennem en turbulent rejse med læring, selvindsigt samt frygt og usikkerhed. Jeg har haft brug for at samle mig og fokusere på min sag og eget velvære. Jeg befinder mig i en situation, der føles overvældende og ærligt talt skræmmende. I måneder har jeg i tavshed stået over for en strøm af anklager, som er så fjerne fra den virkelighed, jeg kender, indleder hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører: Lagde sag an mod Milad før anholdelsen

- Det har været en tid, hvor jeg har modtaget utallige slag, uden at forsøge at forklare eller forsvare mig selv. Jeg tror og håber på, at sanheden vil komme frem med tiden, og jeg nægter at synke ned på et niveau, hvor jeg deltager i mudderkastning, selv set i lyset af de fabrikerede beskeder, løgne, ydmygelser, chikane og trusler, jeg har mødt.

Elvira hentyder sandsynligvis til, at ekskæresten Milad ikke har været nærig med sine fjendtlige udtalelser om Elvira til både pressen og på sociale medier, og han har anklaget hende for både at være ham utro og for at have stjålet fra ham.

LÆS OGSÅ: Pitzner: De vil ikke hjælpe Elvira

Nu er det dog Elviras tur til at kaste beskyldninger den anden vej.

- Guderne skal vide, hvad jeg har været udsat for de sidste seks måneder - nogle episoder har I været vidne til, men der er så mange langt mere alvorlige hændelser, som jeg aldrig har nævnt, skriver diamantdatteren og fortsætter:

- Dette mareridt er en kulmination af flere måneders chikane, trusler, afpresning, 3x hærværk på mit hus, hvor der blev lagt knive rundt omkring samt en boksehandske på midten af gulvet. Jeg har aldrig delt disse ting med offentligheden, da jeg havde håbet på, at det ville gå i sig selv efter noget tid, og jeg ville få plads til at komme videre i mit liv privat.

Elvira har i forbindelse med sagen fået frataget sit pas, så hun befinder sig i Dubai uden mulighed for at rejse hjem til Danmark.

- Oven i det hele ligger min skæbne nu i et retssystem i et land, som ikke er mit eget. Jeg håber og beder til, at sandheden vil komme frem, og at retfærdigheden vil sejre, så jeg én gang for alle kan få fred og retten til at leve mit liv videre uden daglig chikane. Det har været en lang kamp at holde modet oppe og finde mening i den ondskab, som en anden persons vrede, jalousi og ønske om ødelæggelse har forårsaget.

LÆS OGSÅ: Ny drejning: Nu ændrer Milad taktik

Elviras mor, diamantdronningen Katerina Pitzner, har flere gange sat ord på sagen, og hun har også haft udtalt, at Elvira har været naiv og godtroende. Og dét er Elvira ganske enig i, lyder det.

- Det er pinligt at indse, hvor godtroende og naiv jeg har været på flere planer, og det er et faktum, jeg hver dag lever med. Jeg forsøgte at tage ansvar og efter rådgivning af en advokat rejste jeg til Dubai for at prøve på at sætte en stopper for det hele. En forkert rådgivning var med til, at jeg havnede her, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Elviras eks hyrer Robert Hansens advokat

- Men på grund af en underskrift på et arabisk dokument, jeg skrev under på i god tro for flere år siden til brug for en ferie, blev jeg fanget i en lov, der sjældent har været anvendt - kun én lignende sag er kendt i hele Europa og USA.

LÆS OGSÅ: Milad i kæmpe kovending: Vil ikke have Elvira fængslet

Du kan selv læse opslaget herunder: