Elvira Pitzner
Elvira Pitzner

Opdatering fra Dubai: Ansvaret ligger altid hos os selv

Mortada Haddad sætter igen ord på sin situation, mens han og Elvira Pitzner fortsat er tilbageholdt i Dubai.

- Nogle gange vinder man, andre gange lærer man.

LÆS OGSÅ: Ærlige Rikke Gøransson: Tog piller for at være tynd

Sådan indleder iværksætter Mortada Haddad i dag en historie på sin Instagram. Han er netop nu tilbageholdt i Dubai sammen med Elvira Pitzner, der er anklaget for utroskab mod sin ekskæreste Milad Saadati, og Mortada og Elvira var sammen i ørkenstaten, da de begge blev anholdt af politiet.

Artiklen fortsætter under videoen...

LÆS OGSÅ: Usikker Geggo: Jeg tror ikke på os

Efter flere måneders tavshed på begges sociale medier, tog Mortada bladet fra munden for første gang i går.

- Som mange af jer ved, har jeg været involveret i en sag i Dubai, hvilket har medført, at jeg har været mindre aktiv på sociale medier. Til trods for omstændighederne kan jeg forsikre jer om, at jeg har det godt, skrev han blandt andet. Læs mere HER.

Gårsdagens aktivitet ser ud til at have åbnet døren til, at hans godt 23.000 følgere igen kan få et smugkig på, hvad der foregår i hovedet på ham, for i dag har han lavet et længere skriv på sin story.

- Uanset om det drejer sig om personlige eller professionelle udfordringer, om de udspiller sig bag lukkede døre eller i fuld offentlighed, og uanset om konsekvenserne er store eller små, retfærdige eller uretfærdige, ligger ansvaret altid hos os selv, skriver han blandt andet.

LÆS OGSÅ: Boris ramte muren: Nu deler han hele historien

Om disse udfordringer er relateret til sagen med Elvira i Dubai vides ikke, men det lyder til, at han tager ansvaret for den seneste tids vanskeligheder på sin egen kappe.

- Gennem denne proces har jeg lært, at ægte styrke ikke kommer fra at undgå vanskeligheder, men fra hvordan man i en given situation håndterer dem. Det handler om, hvorvidt du vil lade dig knække og se dig selv som et offer, eller om du vil tage ansvar og gennem det komme ud på den bedste vis, som en vinder, skriver han videre og afslutter:

- Den eneste person, jeg kæmper imod, er den, jeg var i går.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Rosa afslører: Afvist af Sarah

Det er endnu ikke bekræftet, hvad Elvira og Mortadas relation helt præcist er, men de var dog rejst sammen til Dubai i sin tid, og Elvira har tidligere delt billeder af de to, der kysser og holder i hånd.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Mark afslører: Castet til 'Robinson'