Robert i retten: Nynne var jaloux på min søn

Nu sætter skuespilleren ord på deres turbulente forhold.

I dag har Robert Hansen været for retten, hvor han er tiltalt for to tilfælde af vold. Ét for simpel vold, der ifølge anklageskriftet foregik i hans hjem på Frederiksberg i september 2020, og det andet forhold er for grov vold i hans hjem i marts 2021.

LÆS OGSÅ: CHOK i retten: Kan ikke dømmes for vold mod Nynne

Derfor var Robert en tur i vidneskranken for at forklare, hvordan han oplevede sit forhold med Nynne samt de to episoder.

Robert: Nynne var jaloux på sønnen

Han indledte med at fortælle om deres forhold. De mødte hinanden i sommeren 2020, efter Robert blev introduceret til Nynne af hendes veninde. Derefter gik det rigtig stærkt, og de to flyttede sammen i Roberts lejlighed på Frederiksberg.

LÆS OGSÅ: LIVE FRA RETTEN: Robert Hansen tiltalt for vold mod Nynne Larsen

Også Roberts søn, Herman, boede i lejligheden på daværende tidspunkt, og far og søn var ifølge Robert meget tætte. Sådan var det dog ikke med Nynne, der var 26 på det tidspunkt, og ifølge Robert var det ikke helt gnidningsfrit for Nynne at påtage sig rollen som bonusmor.

- Når han er der, så vil jeg give ham alt opmærksomheden. Og det syntes Nynne måske var lidt for meget, fortalte Robert i retten og tilføjede, at det var hans oplevelse, at hun var jaloux:

LÆS OGSÅ: Mascha Vang i bedring: Jeg ligger ikke bare på sofaen

- Ja, hun så ham måske lidt som en konkurrent. Og det er svært, når vi er så tætte (Herman og Robert, red.). Det var lidt en udfordring. Det kunne være sådan noget, at for eksempel kunne Herman godt have mareridt, og så stod han og græd ved sengen, og jeg tog ham med ind på værelset og stod og trøstede ham og gik ind og sov hos ham på værelset. Det kunne Nynne godt blive tosset over. “Han gør det bare for opmærksomhed”, sagde Nynne ifølge Robert.

Robert forklarer, at konflikterne opstod allerede efter, Herman havde været hos parret et par gange.

- Jeg følte tit, at hun godt kunne skabe et småskænderi, hvis hun ikke følte, hun fik den fornødne opmærksomhed, lød det fra Robert.

Kunne lave et realityprogram

Robert blev under retsmødet spurgt ind til, hvordan den verbale stemning var mellem parret.

- I et lang stykke hen ad vejen har vi snakket fint til hinanden. Men der var skænderier. Vi kunne godt begge to starte skænderierne, men jeg syntes ofte, at bølgerne gik højt, forklarede Robert og tilføjede, at mange små ting kunne starte et skænderi.

LÆS OGSÅ: Kryptiske Silas: Tilbage i 'Vild med dans'?

- Det ved man aldrig. Jeg kan huske, at vi startede et skænderi, fordi jeg smurte et knækbrød på en særlig måde, som hun kommenterede på.

Ifølge Robert var der mange skældsord, og det gik for parret ud på, hvem der kunne gøre mest skade på den anden verbalt.

LÆS OGSÅ: Alex Høgh fortæller: Sådan er det at offentliggøre sit forhold

- Man kunne lave et realityprogram om os. To mennesker i en lejlighed under corona, lyder det ironisk fra skuespilleren.

Robert forklarer, at Nynne følte, at han trak sig fra hende, og han følte, han skulle spørge om lov til ting. Robert var også utilfreds over, at Nynne, der er influencer, sad meget på sin telefon.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager tager stort skridt med kæresten

Blev fysisk

Da anklageren spørger Robert, om det kunne gå hen og blive fysisk, så lægger han ikke skjul på, at det var tilfældet.

- Det kunne det godt gå hen at gøre. Vi tog en samtale om det, fordi det begyndte at blive et problem, fortæller Robert og tilføjer, at han havde svært ved at være derhjemme.

LÆS OGSÅ: KÆMPE GALLERI: Stjerne efter stjerne overrasker på catwalk

På et tidspunkt blev det så slemt, at de måtte finde et værelse til Nynne på Vesterbro. Hvis journalisterne spurgte ind til det, så ville de sige, at det var et kontor. De ville i bund og grund gerne få det til at fungere, til trods for at der ifølge Robert var en del både fysiske og verbale konfrontationer.

Influencer-jobbet var et problem

Nynnes job som influencer var flere gange skyld i konflikter mellem parret. Blandt andet var Nynnes spørgerunder på Instagram et problem for Robert.

- Der kunne godt være nogle gange, hvor mine grænser blev overtrådt. For eksempel spurgte en følger om, hvorvidt vi vil have en baby, hvilket Nynne havde skrevet, at vi gerne ville, og historien endte på forsiden, fortalte Robert i retten og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Der var en mening med ulykken

- For eksempel synes jeg også, at det var lidt mærkeligt, at der kom en lyd fra min telefon fra mit natbord, hvor Nynne havde taget et billede af mig, mens jeg sov. Jeg føler, det er lidt privat, når jeg ligger i mit soveværelse.

Der var ifølge Robert også episoder, hvor Nynne kiggede i hans iPad for at se, hvor han var henne, og det skete også, at hun opsøgte ham. Det var også episoder, hvor han var taget væk for ikke at være i lejligheden ud fra de aftaler, de havde lavet om, at Robert skulle have lov at gå, hvis det var ved at blive fysisk.

LÆS OGSÅ: Cara Delevingne taler ud: På afvænning

Ifølge Robert var der generelt også en del opkald og sms’er fra Nynne.

Stoffer og alkohol

Anklageren spurgte også Robert ind til, hvorvidt alkohol og stoffer var en del af forholdet.

- Ja, nogle gange gjorde vi det sammen - også til de første fester. Det var i vores forhold, lyder svaret fra Robert, der tilføjede, at han godt kunne blive aggressiv, hvis han var påvirket af stoffer eller alkohol.

LÆS OGSÅ: Jim Lyngvilds nordfynske eventyr: Min travle sommer

- Det kunne også godt ske, selvom vi ikke var påvirkede.

Robert fortæller, at parret lavede en aftale, der skulle forebygge, at konflikterne eskalerede

- Fordi det blev fysisk, så lavede vi en aftale om, at jeg skulle have lov til at gå. Hvis det gik hen og blev fysisk, så havde de en aftale om, at jeg gerne måtte gå.

I morgen forventes der at falde dom i retssagen mod Robert Hansen.