Christiane: Sådan er mit forhold til L.O.C.

Parret, der blev forældre i 2016, måtte i 2019 for anden gang indse, at kærligheden mellem dem var brast.

Christiane Schaumburg-Müller Åxman og Liam O'Connor, bedre kendt under sit kunstnernavn L.O.C., var på alles læber, da de i 2008 stod frem som par efter at have kendt hinanden i ti år.

I december 2012 gav de hinanden deres 'ja' i overdådige omgivelser på Valdemars Slot, men tre år senere gik ægteskabet i stykker, og parret gik hver til sit.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen om voldsepisode: Hun gik amok

Derfor kom det da også som et chok, da Christiane i 2016 blev gravid med parrets fælles søn, Constantin, kort tid efter, at de havde fundet melodien igen.

I november 2019 kunne Christiane og Liam dog meddele, at det var endegyldigt slut mellem de to.

Særligt L.O.C. er notorisk kendt for at værne om sit privatliv - hvorfor det da også først for nylig er kommet frem, at han har fået to børn med sin nye kæreste: to små piger på henholdsvis to måneder og et år.

Mindre privat er Christiane, der i den seneste episode af sin podcast 'Hverdag - med Christiane' imødekommer lytternes nysgerrighed, når hun svarer på personlige spørgsmål.

Sådan går det

Et af dem lyder: Hvordan er forholdet til din eksmand?

- Det er sindssygt godt. Det har det faktisk været hele vejen igennem. Man skal jo huske på, at vi blev skilt med et meget lille barn, der var to og et halvt år, og det gør, at man har rigtig, rigtig meget kommunikation, fortæller Christiane og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Kryptiske Silas: Tilbage i 'Vild med dans'?

- Da han var lille, var vi sindssygt gode til at sende hinanden billeder hele tiden af, hvad man lavede, og give hinanden en update på, hvad man havde lavet i løbet af ugen.

Også den dag i dag kører samarbejdet omkring sønnen Constantin, der snart kan fejre sin syv års fødselsdag, på skinner, fortæller Christiane.

- Det er pissegodt. Jeg synes virkelig, vi har en sindssygt godt balance.